Az informatikus állások nem unalmasak? Ennyire motiválja őket a pénz (mert azért rendesen megfizetik őket) vagy tényleg ennyire érdekesnek tartják a napi 8 órás kód irogatást? Nem lenne érdekesebb pédául a villamosmérnöki?
Figyelt kérdés
Remélem,hogy ezzel nem sértek meg semmilyen itt jelenlévő informatikust,csak gondolom nem csak nekem érdekesebb más mérnöki állások; villamosmérnök,gépészmérnök stb...
Amúgy nekem semmi bajom nincs az informatikával,csak önmagában nem érdekel,csak ha kicsit kell más területhez is.
2016. márc. 15. 20:15
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: bocs,véletlenül elnyomtam,a kék pacsi helyett zöldet akartam volna.
Köszönöm szépen a válaszokat! Teljes mértékben igazatok van!
Bocsánat,de tényleg és örülök egyébként,hogy az informatikusok élete nem erről szól,ez számomra egy pozitív csalódás,mert így nem csak programozással foglalkozhatok,hanem hálózatok stb.
Amúgy ha mérnökinformatikusnak tanul valaki(és tényleg jó szakember),akkor gyakorlatilag minden infós helyen elhelyezkedhet könnyedén?
2016. márc. 16. 17:39
12/13 anonim válasza:
Hát azért az a napi 8 óra kód irogatás nagyon sántít. Sokkal több időt elvisz magának a koncepciónak a kitalálása, tesztelés, hibakeresés. Valahol olvastam, hogy egy átlagos programozó napi 50 sor kódot ír.
13/13 anonim válasza:
(Persze ez gondolom tényleg átlagolva van, van hogy több száz megy mint a karikacsapás, van amikor meg 3 napot ül az ember 20 sor fölött, hogy mi az anyám folyik itten kérem szépen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!