A Betegszabadságot levonják a sima szbadságból?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban 6 napot beteg voltam. Elmentem betegszabira leadtam az orvostól kapott papírt a munkahelyemen és rajta is van a fizetés papíromon hogy betegszabi 32 óra. de a szabadságnál is ott van hogy: Kivett 32 óra. Ezt normális vagy a munkáltató hibázott?
2016. márc. 15. 10:54
1/8 anonim válasza:
Mennyit voltál otthon, hány napig ?
2/8 anonim válasza:
Csak mert azt írod, hogy 6 napot voltál beteg . A bér kimutatásodon, szerepel 4 nap TP és 2 nap szabadság (fizetett), akkor ez így rendben van .
4/8 anonim válasza:
A szabadságot meg ki írattad nem (?) aláírtad meg ilyenek . Hány napot írtál alá, kettőt vagy négyet ???
(előző vagyok)
5/8 anonim válasza:
Ez nem normális, vagy szabadság, vagy betegszabadság. Valamit elrontottak, reklamálj!
6/8 anonim válasza:
Véletlenül nem egy troll vagy ? Gyanús nekem a bércetlid xd.
Nagyon gagyi, mintha valaki szórakozásból csinálta volna, vagy nagyon amatőr vagy nem tudom :)
7/8 anonim válasza:
Ezen a papíron szerepel a hónapra 32 óra betegszabadság, és 16 óra rendes szabadság. Nem értem, hol a probléma. A legfelső sorban lévő szabadság nyilván az egész évre vonatkozik, idén már 32 órát kivettél a 200-ból, de ennek semmi köze ehhez a hónaphoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!