Reggelente mikor mész el otthonról dolgozni, és mikor érsz haza? Feltéve, h közvetlenül munkába mész, és közvetlenül haza mész onnan.
5:00 - 15:30, vagy 17:00 órára vagyok itthon, attól függ meló után kell-e mennem még valahova.
10 km-re van az egyik telephelyem, ahova járok hétköznaponként.
Télen csak tömegközlekedek, oda és hazafele másfél óránként van buszjárat, jövő hónaptól bicajjal ez még kötetlenebb lesz :-)
Amikor vidéken éltem 8.00-ra 6:30kor kellett kelni és fél hatra értem haza. 20km-es táv + helyi járatos élvezkedés.
Pesten laktam angyalfölön és kelenföldnél, de igazából bármely két igen távoli, de kötött pályás járművel hely között átlagosan 30 perc az út
17:30-ra érsz haza és már semmit nem tudsz csinálni otthon? Érdekes.
Ha beiktatsz egy vásárlást akkor 18:00-ra érsz haza, kb 19:00-19:30-ra meg lehet főzni kb. annyit hogy 1-2 napig eszed. Utána még bőven van idő netezgetni, filmezni, vagy elmenni valahova valakivel, mivel gondolom este 10-11 előtt úgysem alszol. Heti 2-3 nap meg hazaérsz 17:30-ra akkor bőven van idő elmenni edzeni még egy távolibb terembe is, bármilyen edzésre. Szóval azért ha valaki 17:30-ra otthon van, ott még nincs vége a napnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!