Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-esek! Mit tennétek olyankor, ha azt vennétek észre, hogy egy 16-17 év körüli kislány figyel. Amikor mész haza a munkából, a házadhoz egyre közelebbről figyel?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 14:20
1/11 anonim válasza:
Megdugnám párszor. Szeretem a tini csajokat.
2/11 anonim válasza:
Visszakísérném a vakok intézetéhez, nyilván eltévedt.
3/11 anonim válasza:
bár nem vagyok 50-es csak 30-as. vagy semmit nem csinálnék, vagy mosolyognék rá, esetleg odamennék, beszélgetnék vele és megkérdezném tőle később, van-e kedve eljönni velem uszodába vagy strandra és szeretné-e hogy ott kicsit dobálgassam a vízben. merthogy szexet azért mégse talán :D
4/11 anonim válasza:
Lehet hogy megtalált a lányod, akiről nem is tudsz!
5/11 anonim válasza:
Örülnék hogy 50 évesen van házam és munkám :D
Nem vagyok még 50 éves :D De amúgy mit lehet enni? Zavar? zaklat?
6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy zavarja-e. És nem a lánya :D
2013. jan. 19. 14:46
7/11 anonim válasza:
6. akkor te vagy az, aki bámulod azt a férfit?
8/11 A kérdező kommentje:
Még az is lehet..
2013. jan. 19. 16:00
9/11 anonim válasza:
Én komolyan nem értem, miért vonzódtak ti lányook a vénekhez? Én meg huszonévesen úgy néezk ki, mint egy tini fiú és a kutyának sem kellek. :(
Tehetek én róla, hogy fiatalabbnak néezk ki és nem egy vénembernek?
10/11 anonim válasza:
:D A féltékeny feleség kérdése, tipikus esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!