Manapság mivel lehet sokat keresni?
Figyelt kérdés
Szeretnék én is a gazdagok körében mozogni, nem akarok aggódni hogy hogy jövök ki egy hónapban, sok dolgot szeretnék kipróbálni. Ambícióm az van hozzá, de nem tudom hol kezdjem. Külföldre is szívesen megyek mert jó a nyelv érzékem, de foggalmam sincs hogyan lehetne feltörni a csúcsra vagy milyen munkával. szerintetek?2016. márc. 12. 20:40
2/26 A kérdező kommentje:
legális munkát köszi
2016. márc. 12. 20:45
4/26 anonim válasza:
Tolmács és nyelvoktató . Keress a neten oktatóanyagot és képezd ki magad , a kibertér ad lehetőségeket . Majd a többi jön ha felismered . Eleinte a kitörés nehéz lesz és az önállósodás , a múlt a pánik és a lerántó környezet gátol majd .
5/26 anonim válasza:
Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mi már mind milliomosok lennénk, nem?
6/26 anonim válasza:
Ma csak Orbán barátai, rokonai tömhetik korlátlanul a zsebüket, úgyhogy várd meg, hogy megnyíljon az út a becsületes és tehetséges emberek előtt is.
7/26 anonim válasza:
Mérnök, informatikus, ritka nyelv(kínai, japán, orosz), bankban jó beosztás, pilóta, tolmács, szakfordító, rákhalász(akármikor feldobhatod a papucsot meló közben, elég veszélyes), titkosügynök, pénzügy-számvitel, gyógyszerész.
Ezek jól fizetnek, alternatív megoldás pedig, hogy vetesd el magad egy kaszinótulajdonossal.
8/26 anonim válasza:
Orbán, Gyurcsán, kormány blabla.. Mind kifogás. A politikusok nem fognak a kedvedre tenni soha, a vezetés olyan amilyen. De írtam egy pár szakmát, amit megfizetnek.
9/26 anonim válasza:
még eszembe jutott a gyógyszerész látogató és az orvos látogató. Ezek is jók.
10/26 anonim válasza:
azért azt ne feledjük, hogy ezek hiába jó szakmák, ha nem vagy egyikben sem elég tehetséges, nem fogsz milliókat keresni, de még sokat sem, sőt még ki is fogsz esni az adott szakmából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!