Norvégiában mennyire lehetne jól elhelyezkedni pszichológusként (kiköltözés, letelepedés) és mennyire lehet ott ebből jól megélni, tehát jól keresni?
Beszélsz felsőfokon norvégül? Mert a pszichológus foglalkozás kifejezetten az a szakma, amihez kiválóan kell beszélni az adott ország nyelvét, hogy minden érzést, rezdülést PONTOSAN érts és át tudd adni a gondolatokat, kifejezéseket, stb.
Amúgy meg Norvégia nem tagja az EU-nak, ergo nem lehet csak úgy hipp-hopp kimenni és munkát vállalni.
Múltkor egy másik valaki belinkelt egy oldalt, ott épp az, hogy lefikázták az országot ilyen szempontból, hogy kevesen tanulnak tovább, mert alacsony a bérek közötti különbség.
Nem tudom, az biztos, hogy elég elfogult az írás, az tisztán látszik.
Próbáld meg és ne ezen az oldalon keresgélj, mert itt a gyk-n rosszindulatúak az emberek.
Mindent elhinni se kell, ezen a valakin látszik, hogy a szarát is megenné egy norvég embernek.
"Próbáld meg és ne ezen az oldalon keresgélj, mert itt a gyk-n rosszindulatúak az emberek. "
Első vagyok: áruld már el, légy szíves, hogy mi rosszindulatút írtam???
Nem rólad beszéltem.
Azért, ha járatos vagy az oldalon, akkor láthatod.
Gyerekek, külföldi munkavállaláshoz
- kezdőtőke
- jó végzettség
- tapasztalat a szakmádban
- folyékony nyelvtudás
- rátermettség
Ha bármelyik is hiányzik, NE MENJ, mert rá fogsz baxni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!