Metzeni északai műszakban?
Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalat?
Ojan helyre jelentkeztem dolgozni, ahol műszakba járunk malyd metzzeni. Északa metzett már valaki? Tapasztalat ezzel kapcsolatban? Mire figyeljünk?
#Mecceni #éjcaka
2016. márc. 11. 12:31
12/21 anonim válasza:
Mire figyeljetek?
A sötétben le ne vágd az újad!
13/21 Fritzkó Mákiel válasza:
Éjszaka minden munka egy kicsit furcsább. Előtte aludni kell, vagy legalább pihenni. Ha fáradt is vagy, olyan 3 körül jön a holtpont, aztán elmúlik. Metszeni még nem voltam, de csináltam hasonlót ilyen kis kézi szerszámokkal éjjel. Szerintem ez sem más.
14/21 anonim válasza:
Alkotói válság van kedves oldalgazda? Kevés a forgalom és nem megy az új hülye kérdés kitalálása, azért kellett ezt kiemelni? :)
Én esetleg segíthetek új, minőségi hülye kérdésekkel, de az pénzbe fog kerülni :P
15/21 anonim válasza:
szerintem a kérdés kamu és troll. a gyerekem 9 éves német iskolába jár, de ennyi hibát magyarul nem csinál, ezek szándékosan vannak rosszul írva.
16/21 anonim válasza:
"A fa is meg van világítva nem fekete munka."
Köszönöm, imádtam!! :DDD <3 Kérlek, írj még!! :DDD
17/21 anonim válasza:
2 kérdésem van
Minek van kiemelve?
Miért nincs törölve?
18/21 anonim válasza:
Vakon metszeni, bakker ráadásul elvárnák, hogy éjszaka???
19/21 anonim válasza:
Mi történt az elmúlt 2 évben lemetszetted végül a kukidat, vagy miért emelted ki megint a kérdést?
20/21 anonim válasza:
Még 2 hét és 3 éve kérdezgeted :)
Balázska ennyire nincsen már mit kérdezned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!