25 év alattiak nem dolgozhatnak közmunka program keretein beül?
Közfoglalkoztatásra gondolsz.
De igen, dolgozhat, már ha a szerencsés kiválasztottak közé kerül, akik munkát kapnak.
#2: Igen, szerencsés.
Ha hónapok óta nem lenne bevételed (értsd: tök csóró lennél) és választanod kellene a 0 és az 52 közül, akkor te is az 52-t választanád.
Csak hát sokkal többen jelentkeznek, mint ahányat felvesznek, így szerencse kell hozzá.
Köszönjük, Emese!
Tudsz olvasni? Úgy kezdtem, hogy "HA".
Erre az nem válasz, hogy "miért ne lenne?".
HA nem tudod beleképzelni másnak a helyzetébe,
HA nem tudod, hogy a munkanélküliség erősen helyfüggő,
HA el se tudod képzelni, hogy más miért nem akar elköltözni máshova csak a munka miatt,
AKKOR inkább számolgasd a több milliós munkabéredet, addig is csöndben vagy.
"Múltkor jöttem el egyik helyről és pár hét alatt lett másik. Nem olyan nehéz ha pozitívan állsz hozzá. No meg alapvetően munkaerő hiány van az országban."
Mégis milyen területen dolgozol?
Nem érzem ezt a nagy hiányt, mert az utóbbi időben még közmunkára sem sikerült bekerülnöm, január óta többször voltam bent ez ügyben, nemhogy rendes munkahelyre, az meg végképp álomnak tűnik jelenleg.
Az igaz, hogy kelet, de nem egy kis település. Könnyű leírni, hogy költözz el, de a gyakorlatban azért nem ilyen egyszerű véghezvinni.
Arra nem válaszoltál, milyen területen sikerült neked ilyen gyorsan elhelyezkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!