A közmunkaprogramban milyen képzésben kell részt vennem, ha van érettségim? Remélem, nem az alapkompetenciás képzésre küldenek
Mi a mostani dec. 1-vel indulóval kezdtünk.Itt minden érettségizett és diplomás ezt tanulja...:S
Megtanultunk felhőt,napocskát (amit már megtanult most tőlem a 3,5 éves kisfiam is:D ) hópelyhet rajzolni. Tanuljuk az abc-t.Ezt vedd komolyan.Kaptunk egy könyvet,amibe ilyen feladatok vannak,de még haza sem vihetjük.Olyan nagy eszmei értéke van.Az első nap el lehetett vinni,egy emberke el is tüzelte.:)
A hiányzást is komolyan veszik..
Megalázó ami itt megy.Én is egyetemre jártam,de nem tudtam tovább fizetni,így maradok érettségivel és 2 szakmával,de van közöttünk szülésznő,jogász,van akinek 2 év hiányzik a nyugdíjhoz..
Hátha te nem ilyet fogsz tanulni..És ez a fejlesztés,hogy növeljék az esélyeinket...hova?A nullára?Aztán egy év múlva jöhetünk megint hogy újra fejlesszenek??
Nagyon durva, amit leírtál.
Eztán kezdek, elvileg nem képzés, csak irodai meló, remélem nem ültetnek iskolapadba ilyen baromságokat tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!