Resellerkedés (Újra eladás)? Hogyan miként történik nálunk? Lehetséges-e ilyen belföldi postaköltségek mellett? .
Jófogáson keresztül lehet-e véghezvinni profitos kereskedést?
Igen.
Kell-e birtokolnom az adott tárgyat ha újra el akarom adni
Nem
Viszont valamilyen kereskedelmi engedéllyel rendelkező vállalati formát kell létrehoznod és számlát kell adnod.
"Jófogáson keresztül lehet-e véghezvinni profitos kereskedést? ... Mit vesz a nép?
Szóval úgy akarsz vállalkozó/kereskedő lenni, hogy mi mondjuk meg, mit adj el? Akkor nem vállalkozó vagy, hanem alkalmazott, mert annak szokták megmondani, mit csináljon.
A belföldi postaköltség mellett? kérdés meg végképp értelmetlen, mert ha nincs Nálad az áru, akkor gondolom külföldről rendelnéd. Vagy mégis hogy képzelted el?
A Postát ideje elfelejteni és átállni a Webox, PPS (DPD), GLS-re (tehát a futárcégekre).
A Magyar Posta a szocializmusból itt maradt ócskaság, mely semmit nem tud azzal kezdeni, hogy kikerült a monopolhelyzetből.
3-as vagyok és először is értettem, mit kérdezel :-)
Kb. arra válaszoltam: Neked kell arra rájönnöd, hogy mi az, ami piacképes, nem fogják mások megmondani.
"De igazából erősen kétlem, hogy a jófogáson keresztül bárki is fel tudna kapaszkodni."
Na látod, ebben az egyben igazad van. ugyanis a Jófogáson nagyon sok a komolytalan vevő, lehet, hogy ingyenesen hirdethet az eladó, de nekem pl. nem éri meg (kipróbáltam), mert sok az elvesztegetett idő, "kábító vevő" + a Jófogáson, ha utánvéttel kéri (ami jogos, mert nincs értékelés) és közben meggondolja magát, nem veszi át (sajnos sok ilyen van), akkor az eladó bukta a postaköltséget, extrém esetben akár 1.00 ft-ot is. Ehhez képest a Vatera olcsó :-)
Ha arra vagy kíváncsi, ki hogy kapaszkodott fel, akkor nézd meg a Vatera kezdőoldalát, ott vannak a "felkapaszkodott", profi eladók történetei.
Szívesen :-)
Ja, vagy nem köszönted meg? :D
Téma lezárva. Ez akart volna lenni a megköszönés? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!