Kötelezhet a munkáltató, hogy targoncás tanfolyamra menjek?
"én ezzel a passzussal röhögtem körbe a HRest hasonló szituációban."
Nem is tudom eldönteni, hogy Te vagy-e a nagyobb hős vagy Hulk.
Itt nem a HR-esről, hanem a munkáltatóról van szó.
Persze, nem köthet tanulmányi szerződést, de alkalmazni sem köteles.
Annyi esze szerintem van a munkáltatónak, hogy ismeri az MT-t,és olyan szerződést írat alá, amiben a munkavállaló kéri a továbbképzést.
De tény, ragaszkodhatsz a leírtakhoz.
Aztán közmunkásként lehet majd igazán önfeledten kacarászni...
#11 nem közmunkás vagyok, hanem mérnök, és nem a HRes (frissen kinevezett vezető) és a német vezérigazgató nem volt tisztában az MTvel, folyamatosan meg is szegik. Felmondtam(más okból, fél évre rá), bármikor viszzavennének, még így majd 2 évvel később is, akár manageri pozícióba is, pont múlt héten hívtak megint emiatt. A vicc amúgy az, hogy a nagy oktatás, amiért egy évet alá kelett volna írnom, egy általam választott szoftver használatának oktatása volt, amit kötelező használni, csak addig nem tették.
A mostani cégemnél meg jövő héten én magam fogom felajánlani a 1,5 évet egy szoftver miatt, ha szükséges, mivel itt ez a szoftver nem szükséges az én munkámhoz közvetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!