Ti dolgoznátok ilyen helyen?
Figyelt kérdés
Kérem, hogy aki kötekedve akar válaszolni, az inkább görgessen tovább egy másik oldalra, arra nem vagyok kíváncsi. Olyan kérdésem lenne, hogy Ti elvállalnátok-e egy olyan tisztességes munkát, ami bejelentett, és elég jól fizet, csak éppen sokan lenézik az ilyen munkalehetőséget, és inkább csinálnának bármi mást, mint ezt. Nekem is lenne más lehetőségem is, amit pl kb senkinek nem ciki csinálni, csak épp az fele annyit fizet. Én szeretem is csinálni, nincs stressz, napi 4 órában keresnék annyit, mint az utóbb említett helyen, 8 órában!!! Csak tudom, hogy ha olyan valaki kérdezne rá, hogy mit dolgozom, aki lenézi ezt, akkor kicsit kényelmetlenül érezném magam. Holott nekem felüdülés lenne ez a munka. Melyiket választanátok?2016. márc. 4. 16:11
11/17 A kérdező kommentje:
Na, akkor megnyugodtam! :D:D:D egyébként én azt is észrevettem, hogy sokan külföldön mernek csak takarítói munkát vállalni, itthon nem.
2016. márc. 4. 19:32
12/17 anonim válasza:
Én nem lennék takarító. Itthon imádok takarítani, de máshol, mások igénytelensége után nem menne nekem. Pláne, hogy rosszul érezném magam, hogy körülöttem a "magasabb szinten" állók gondolják, hogy ez csak egy takarító.
Én nem nézek le senkit, de nekem kisebbségi érzésem van amúgy is sokszor, szóval egy takarítói állásban szerintem én öngyilkos lennék, még bolti eladóiban nem valószínű.
De ez az én egyéni véleményem, másé meg más.
13/17 A kérdező kommentje:
Máshol én sem lennék,de ott, amiről én beszélek, nem ott néznek le, ezt leírtam már. Ott tök normális emberek vannak, és általában 3-4 emberrel találkozom rendszeresen. Hanem régebbi ismerőseimről beszélek, vagy pl iskolában szülőin, ha valaki megkérdezi (ilyen plázacicák), hogy hol dolgozom, na az olyanok pislognak ki a műszempillájuk mögül, hogy úúúúúúúúúúúúúúúúristen takaríííííííííííítasz?!?!? szóval innen értettem a lenézést.
2016. márc. 4. 23:08
14/17 anonim válasza:
Szerintem jobban jársz a takarítói melóval. Ha valaki ugat, mondd azt, hogy facility coordinator vagy, ők meg a légkondit meg a koszos polcokat javítják, mégis milyen jól hangzik. Vagy hygiene supervisor.
15/17 anonim válasza:
Azt csináld szerintem amiben jobban érzed magad. Kit érdekel mások mit mondanak?
Főleg ha 4 ben megkeresed azt amit a másikkal 8 ban. Arany életed lesz, és rengeteg szabadidőd.
16/17 A kérdező kommentje:
Ja hát igaz! Vagy csak annyit mondok,hogy egy alapítványnál dolgozom, és akkor nem is hazudtam.
2016. márc. 5. 21:31
17/17 A kérdező kommentje:
Meg különben is, pont azért dolgozom inkább itt, mert pont azokat a hülyéket akarom elkerülni, akik ilyen miatt beszólnak!!! Haha!
2016. márc. 5. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!