Biztosítási ügynökök! Mivel bíztatnátok egy frissen belépő kollégát?
Figyelt kérdés
Kaptam egy lehetőséget, miszerint biztosítási ügynök lehetnék, de már párszor megégettem magamat, így kissé bizonytalan vagyok atéren, hogy bele merjek-e vágni?2010. ápr. 1. 18:32
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kib-ottul biztató vagy és lelkesítő.
2010. ápr. 1. 19:05
3/7 anonim válasza:
Csak akkor menj el ilyennek ha van ismeretségi köröd akinek el tudnál adni biztosítást. Minden biztosító jutalékos alapon dolgozik. Így amennyit eladsz annyit keresel.
Sokan embert nem érdekel a biztosítás. Nehéz őket meggyőzni. Sok biztosítási ügynök is van.
De ha ezt szeretnéd csinálni akkor csak bátran.
Ha nem adod fel és kitartó vagy akkor sikerülni fog.
4/7 anonim válasza:
Engem is csábítottak anno,hogy legyek biztosítási ügynök, de a fundamentát választottam. A miértje a pénz. Ha már úgyis jutalékos rendszerbe kapom a pénzt akkor nem mindegy mennyit kapok. A juttatások is sokat nyomtak a latba.
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi mindenkinek. A Fundit megéri csinálni?
2010. ápr. 2. 13:39
6/7 anonim válasza:
Az első hónapba nem sok a pénz, de a másodikba már 135 a minimum amit kereshetsz. Ehhez jöhet még plusz pénz is. A 3.-ik hónapban már ennél több. Ha érdekel szólj.
7/7 anonim válasza:
az életben nem az visz előbbre milyen erősen ütsz, hanem mennyi pofont állsz ki, miközben szép lassan haladsz előre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!