Állásinterjú eredményre várva: ez most jó vagy rossz jel?
Sziasztok!
Múlt hét előtti pénteken (február 29) voltam egy állásinterjún, ahol az interjúztató férfi (nem hr-es, üzletvezető) azt mondta, hogy 2 héten belül mindenkit értesítenek, pozitív illetve negatív elbírálás esetén is.
Azóta még nem telefonált, és e-mailt sem kaptam.
Tapasztalataitokat,véleményeteket leírnátok? Ez most jót,vagy rosszat jelent?
Köszi mindenkinek, aki válaszol! :)
Jah, akkor viszont gáz.
Akkor rosszat jelent.
Amúgy sokszor megígérik, hogy szólnak mindenképp, aztán mégsem...De ha pozitív lenne szerintem már szóltak volna.
Kicsit pontosítanám a kérdést annyiban, hogy vajon kinek szólnak előbb, akit elutasítanak, vagy akit felvesznek?
Persze 2 héten belül szólnak,de akkor már pl. következő hétfőn is hívhattak volna.
Nyilván minden eset más,de kíváncsi vagyok, más mit tapasztalt/gondol ezzel kapcsolatban.
most olvastam amit írtál ... :(
de azért köszi a választ :)
még reménykedem amíg 2 héten belül vagyok :D
Szerintem akit felvesznek azt minél előbb értesítik, az az első.
Amúgy nekem már annyi helyen ígérték meg, hogy negatív válasz esetén is szólnak. Aztán kb soha..
Sajnos én is inkább azt gondolom, hogy amiatt nem szólnak, mert mást vesznek fel...
Mindenesetre kivárom még a holnapot, és írok, hogy szóltak-e :D
Szeretném hinni, hogy nemleges válasz esetén is megkeresnek, ha már azt mondták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!