Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a jövedelmed? Mi a...

Mennyi a jövedelmed? Mi a szakmád/ milyen munkát végzel?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 19:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem szoktam televíziót nézni :) Nincs benne olyan tartalom ami érdeklődést tudna ébreszteni bennem. Jogos a felvetés, sokan torzíthatják a számadatokat. Megérteni ugyan nem tudom ezt a mentalítást.
2016. márc. 3. 09:24
 12/16 anonim ***** válasza:

van jó pár kezdő kollégám a cégnél, ők nem sokkal keresnek többet a minimálbérnél, pedig majdnem ugyanazt csinálják amit én (na jó, azért nem teljesen, mert amit én csinálok, azt rájuk nem meri bízni a főnök) de olyanok is vannak, akik már tapasztaltabbak/jobbak nálam, ők természetesen többet keresnek, mint én, de a legjobb tudást igénylő melókat csinálják, én jelenleg kb közép szinten vagyok, a fizetéseink is úgy oszlanak el, ahogy a tudásunk...

#6-os voltam

2016. márc. 3. 15:47
 13/16 anonim ***** válasza:

Hali!

110.000 kerek magyar forint 3 műszak. Gépkezelő vagyok egy gyárban, magyarul biorobot.:) Nah, jobban keresek nálad?:)

2016. márc. 4. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:

Amugy aki kevesli a penzt, vagy munkanelkuli, annak erdemes megnezni a hianyszakmakat es keresni egy tanfolyamot pl. vendeglatasban.

Pek, szakacs 200-250ezer netto.

Munkanelkulinek konyhai kisegitok 150 netto, sok helyen szallast is adnak mert konkretan haloval kell fogni az embereket.

(budapesti szamok)

Az osszes haverom es en is vendeglatozunk, sokaig kulfoldre jartunk, de mar nem annyira eri meg.

Pl Londonban 4000 ft (9.99font) egy doboz marlboro, meg havi 120ezer egy kis szoba....

2016. márc. 5. 09:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Résztulajdonos vagyok cégben, jelenleg kb. havi 450 ezer a személyes költségvetésem, ami lehetne jóval több is, de gondolni kell a jövőre, fejlesztésekre is, bármikor fordulhat a világ, jön egy rossz tendencia ès esik a cég jövedelmezősége. Szerèny életvitellel minden eshetőségre számolni kell, bérleményben lakunk párommal, ő kb.230 ezret keres.
2016. márc. 6. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Kb nettó 90 ezer alapbér plusz béren kívüli juttatás, plusz műszakpótlék. Összejön néha a 110 ezer forint is. Vasutas vagyok, kezdő váltókezelő ( csak megjegyzem, hogy hiány van a szakmában ) Ja és ezért a pénzért kint vagyok hóban, fagyban, napon, esőben, néha amikor a váltóra s24r1k valaki akkor nyúlkálhatok a s24r34n, és néha hallgathatom, hogy milyen szar vagyok. De azért van egy varázsa, és szeretem.
2016. márc. 14. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!