Mennyi a jövedelmed? Mi a szakmád/ milyen munkát végzel?
van jó pár kezdő kollégám a cégnél, ők nem sokkal keresnek többet a minimálbérnél, pedig majdnem ugyanazt csinálják amit én (na jó, azért nem teljesen, mert amit én csinálok, azt rájuk nem meri bízni a főnök) de olyanok is vannak, akik már tapasztaltabbak/jobbak nálam, ők természetesen többet keresnek, mint én, de a legjobb tudást igénylő melókat csinálják, én jelenleg kb közép szinten vagyok, a fizetéseink is úgy oszlanak el, ahogy a tudásunk...
#6-os voltam
Hali!
110.000 kerek magyar forint 3 műszak. Gépkezelő vagyok egy gyárban, magyarul biorobot.:) Nah, jobban keresek nálad?:)
Amugy aki kevesli a penzt, vagy munkanelkuli, annak erdemes megnezni a hianyszakmakat es keresni egy tanfolyamot pl. vendeglatasban.
Pek, szakacs 200-250ezer netto.
Munkanelkulinek konyhai kisegitok 150 netto, sok helyen szallast is adnak mert konkretan haloval kell fogni az embereket.
(budapesti szamok)
Az osszes haverom es en is vendeglatozunk, sokaig kulfoldre jartunk, de mar nem annyira eri meg.
Pl Londonban 4000 ft (9.99font) egy doboz marlboro, meg havi 120ezer egy kis szoba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!