Mi a munkád/szakmád? Mennyire fizetnek meg? Milyen a beosztásod?
Meg vagy elégedve a munkáddal?
Milyen az időbeosztásod melóban?
Úgy értem hogy műszak szerint dolgozol vagy folyamatos délelőtt?
Hétvégén is dolgozol?
-Tervezomernok
- Jol. Gondolj egy nagy szamra, szorozd meg kettovel, es meg annal is jobban.
- Sima beosztott vagyok
- Persze hogy meg vagyok elegedve
- Akkor megyek es jovok, amikor akarok, nincs konkret munkaidom, a heti 40 oranak nagy atlagban meg kell lennie. Neha itthonrol is dolgozom, ha ugy tetszik.
- Hetvegen? Ja persze :) 15 eve dolgozom, soha nem dolgoztam hetvegen.
hegesztő.
2 műszak
250 nettó felett.
Betanított munkás
nettó 90-100e fix, +8e étkezési
H-Cs 7:30-16:30; P:7:30-14:00
Túlóra nincs, hétvége nincs, ünnepnap ledolgozás nincs.
Munka tűrhető, nincs ugatás, nincs köcsög főnök, nincs teljesítény, keretidő meg az ilyen marhaságok. Van 6 közvetlen munkatársam azt annyi.
Jobb nincs szóval ennek is örülni kell!
25F
Mi a munkád/szakmád? informatikai terület
Mennyire fizetnek meg? elég jól
Milyen a beosztásod? mármint hogy értve beosztásom?
Meg vagy elégedve a munkáddal? aránylag igen, de nem a mostani az eddigi legjobb munkahelyem
Milyen az időbeosztásod melóban? sima irodai, rugalmas munkaidővel
Úgy értem hogy műszak szerint dolgozol vagy folyamatos délelőtt? nincs több műszak
Hétvégén is dolgozol? nem
Bankszektorban háttérterületen dolgozom, elemző vagyok.
Szakértői önálló munkakör.
Meg vagyok elégedve vele, bár hullámzó a munkamennyiség, így van, amikor óriási a hajtás (tervezéskor, negyedéves időszakok végén stb.), akkor sok- de pár hetet ki lehet bírni durva tempóval is. Cserébe vannak nyugisabb időszakok (pl. év vége, nyár közepe stb.)
Irodai munka, ezért normál 40 órás munkahét, nincs hétvégi munka.
Évente párszor előfordul túlóra, a hajtós időszakban- volt, hogy este 11-kor is itt ültünk (családos emberek vagyunk...)
A fizetésemmel is elégedett vagyok: a munkakörömnek, végzettségemnek, tapasztalatomnak megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!