Megéri Oriflame-el foglalkozni? többi lent
Figyelt kérdés
konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy milyen előnyökkel jár, mennyire bonyolult és időigényes, van-e rajta érdemleges haszna annak aki ezzel foglalkozik2016. febr. 28. 14:22
1/3 anonim válasza:
Ha tetszenek a termékek meg van egy halom ismerősöd akiket aprópénzre válthatsz, akkor meg lehet próbálni, de már rég óta egy lefutott dolog.
3/3 anonim válasza:
Nem.
1. Ezek a hálózatos dolgok lefutottak már. Az Avon is minden kedvezményt megad (illetve sokat) ha csak beregisztalsz,mint magánember és saját magadnak vasarolgatsz. Ezzel azt szeretném illusztrálni, hogy bárki számára elérhető.
2. Én voltam benne évekkel ezelőtt az oriflameben, persze pénz miatt, de belevittek. Nem tudtam megszeretni a termékeket, Avon párti voltam és vagyok sokkal jobb minőségű, ezt eladasnal is tapasztaltam (ez a magánvéleményem), abba is hagytam.
3. itthon az Avon népszerűbb és ismertebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!