UPS futárszolgálatról vélemény? Többi lent.
Érdekelne, hogy valaki dolgozik-e vagy hallott már róla vagy van-e információja róla, hogy milyen az életük a futároknak, kézbesítőknek ? Mennyit dolgoznak, mennyi a fizetés,szóval minden.
Nem nagyon találok róluk információkat.
A futárok hétfőtől péntekig dolgoznak , annyit ameddig ki nem kézbesítik a küldeményeket a körzetükben.
Budapestről indulnak a körzetükbe , majd oda térnek vissza naponta.
A munkaidő nagyjából napi 12 órára jön ki a fizetés nettó 350 e körül van.Ha egy papír nem stimmel , azonnal levonnak 5 e - et a fizetésből.
Hajtanak mind a meszes , mivel időre mennek , mindig rohannak , időnként megbüntetik őket .
Az UPS- nél 5 éve nem hirdettek meg futár állást , ha megürül egy hely , valaki azonnal hozza a rokonát , barátját , szomszédját.
Épp ezért érdekel ennyire,mert nem hallani róluk tehát biztos,hogy nem annyira rossz munkahely.
Olyat olvastam hogy plusz juttatások is vannak.
Remélem valaki még tud mondani valamit róla.
Köszönöm!
Ma dumálgattam egy futár sráccal.150es fizu.H-p napi 12 óra a minimum.Ez 600 körüli órabér amúgy.Kerületekre vannak osztva,elvileg Buda a szopatós.A közteresek rájuk vannak állva,ez főleg a belvárosiakat érinti.
Összefoglalva a napi 12-14 óra miatt szopás és stressz az egész.
Ha szeretsz vezetni inkább menj buszvezetőnek.Azok jobban is keresnek.
Azt lehagytam,hogy a gls-hez van felvétel.
6kor indul a meló,de 5re ott kell lenned szelektálni a csomagokat meg bepakolni.Vagyis ez már így átlagosan 13 óra/nap,ami igencsak törvénysértő heti 5 napban folyamatosan,amit úgy játszanak ki,hogy alvállalkozó a foglalkoztató nem a gls.
de ez miért jó nekik, hogy feleslegesen mennek a házhoz?
nekem elvileg holnap jön meg a fényképezőgépem és ők szállítják, remélem nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!