Külföldi munka. Szerintettek ez átverés?
Holandiába mennék dolgozni 3 haveromal és a szerződést azt el küldték csak holnap vissza kel küldeni + 15 ezer forintott hogy tovább intézék a ki uttat
közvetitő csinálja ezt a egészet azt monta kb 250 ezret forintott tudunk féreteni és abból még le jön a 80 ezer forint hogy ki juttatak minket
át vittem a szomszéd hoz és azt mondta hogy ez szerintem csak ki akkar miket használni, szerintettek is???
Holandiában raktáros munkára jelenkeztunk
azt nem mondták hogy holandiában merre leszünk hová megyunk
a cég neve az:Universal Consulting s.r.o.
aki tud erről valamit azt legyen szives szólni
vasárnap 4 kor mennénk ki
Köszönöm a Választ.
szerinted menyunk ?
Atveres, mint minden "munkakozvetito", amelyik elore ker penzt.
Ha nem tudtok hollandul, akkor ne induljatok el, mert meg segitseget sem tudtok kerni, amikor kiderul, hogy 28-an alszotok egy 12 nm-es szobaban es nem fizetik ki a munkabereteket, mert levonjak a kaja es szallas dijat, ami szerintuk pont annyi, mint amennyit kerestetek.
En is tudok igerni mindent, ennyit fogtok felretenni, meg annyit, csak, hogy befizessetek a penzt.
azt mondták hogy semmit nem állnak.
+ még a kiuttat is kel fizetni
és a lakás ügy van hogy 4 en vagyunk és közös wc fürdöszóba
Helyesen esetleg nem akarsz megtanulni írni?
Mielõtt HoLLandiába, azon belül nem tudni hova akartok kimenni közvetítõ által aki persze semmit nem fizet, csak elõre szeretné ha ti fizetnétek. 4 ember egy házban? Lehet mire kiértek akkor már 14-en használjátok közösen a fürdõszobát, ami még ugye a jobbik eset, mert sokszor nem is vár az ilyen munkásokra senki odakint, ami majd úgy is csak akkor és ott fog kiderülni, de szerintem menjetek ki nyugodtan. Mindenki a saját kárán tanul.
Szerintettem az-e.
Egyébként nem baj, ha a hozzád hasonló fogalmatlanokat összegyűjtik és kiviszik külföldre. :-)
Bocsi hogy nem írtam helyesen csak telefonról voltam fent
Koszi a válaszotokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!