Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Blaháról kijárni pl. Biatorbág...

Blaháról kijárni pl. Biatorbágyra dolgozni para?

Figyelt kérdés

Gépészmérnökin végeztem, aztán még most van a pályakezdési időszak és egy kicsit elszomorít, hogy a munkahelyek jellemzően a város szélén, tömegközlekedéssel nehezen megközelíthető helyen VAGY vidéken vannak (SZF, kis falvak)

Én azt hittem, ha már ilyen nehéz iskolában végzek, akkor menő munkahelyem lesz meg minden, aztán most meg kiderül, hogy kelhetek mindennap 5kor, hogy beérjek 8ra? :D Este meg hazaérek 7-re?

A büfészak meg dolgozik az Astorián meg budán 12kerben, hasonló helyeken.

Mondjuk nekem már az is nagy szám lenne, ha a Budapest táblán belül lenne a munkahely.

2016. febr. 23. 19:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

ja, csak mondjuk ekkor kilőve az, hogy mondjuk hamarabb menjek haza, ha valami sürgős elintéznivaló van.

Engem jobban motivál, ha nem izélnek 10 perc késéseken, mert ha kell én tovább maradok 1-2 órát is, szal...

2016. febr. 24. 14:43
 12/14 A kérdező kommentje:
ja...kapok egy lakást, berendezem saját izlésem szerint....aztán kiadom, hogy lelakják....aha, tök jol hangzik.
2016. febr. 24. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Jó,akkor mégis milyen választ vársz?? A konstruktív javaslatokat leszólod, és csak nyávogsz, hogy semmi se jó. Hát akkor nyugodtan keresgélj a belvárosban melót, ha semmi rugalmasság nincs benned ezen a téren, csak nem értem, hogy akkor miért teszel fel ilyen kérdést.
2016. febr. 24. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az interjún hanyagold ezt a mindenki hülye, én meg a Jani stílust, mert akkor tárgytalan lesz a kérdésed.
2016. febr. 24. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!