Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Túlsúllyal is kaphatok normáli...

Túlsúllyal is kaphatok normális irodai munkát?

Figyelt kérdés

Van kb 10 kg túlsúlyom, nem vagyok olyan hájas típus, csak erősebb testalkatú, széles csípő, nagyobb fenék stb. Sokat sportolok, meg egészségesen élek, de nem nagyon változik a testsúlyom, évek óta stagnálok, szóval nem vagyok egy ilyen se feneke-se melle, meg ilyen bombaalkat típus. Szerintetek így is kaphatok normális irodai munkát?

Mert néha azon gondolkodok, hogy majd emiatt nem találok. Most végzek a sulival, most jelenleg egy moziban dolgozok diákként, ide nem nézték a testalkatot. De egy irodában szerintetek? Múltkor jelentkeztem egy recepciós diákmunkára, ketten "maradtunk versenyben" egy lánnyal, ő egy igazi vékony lány volt, kb 178 cm 50 kg, és őt választották, én tutira vettem, hogy azért mert én nem vagyok ilyen cérnavékony.

2016. febr. 23. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Irodai munkánál sem érdekel senkit, kivéve, ha valaki bombázó titkárnőt keres. Személyesen ismerek több valóban hájas (tehát nem tíz plusz kilós, hanem jóval több) irodai dolgozót.
2016. febr. 23. 18:14
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Dagatd nők is vannak az irodákban.
2016. febr. 23. 18:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem simán. Az a lényeg hogy jó megjelenésed legyen, 10 kg nem túl sok, de több ne legyen!
2016. febr. 23. 18:40
 4/14 A kérdező kommentje:

Szerencsére ha már vékony alkatot nem is örököltem, legalább a fejemmel nincs gond :D

Az arcom, hajam, szemem stb szép. meg szeretek csinosak öltözködni meg ilyesmi, de a súlyomra mindig is nagyon háklis voltam x(

Sajnos az anyukám családjára ütöttem, és ilyen Beyonce alkatom van :D Ami nekem nem jön be, mindig is inkább ilyen cérnavékony szerettem volna lenni.

De talán akkor nem esélytelen a helyzetem a munka terén legalább :)

2016. febr. 23. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:
93%
Őszinte leszek, recepcióra mindig is az előnyösebb kinézetű nőket fogják beválasztani, annak pont az a lényege. Ha könyvelésen ülnél vagy bérszámfejtésen vagy akármi más osztályon, ott tökmindegy, hogy nézel ki, ha szakmailag megfelelsz. Namármost, ha azt hiszed, hoyg alapvetően ezért nem találsz munkát, akkor tévedsz. Recepciós munkára valóban kisebb az esélyed, ellenben van a világon millió és egy másik szakma, inkább képezd magad és ott keresgélj.
2016. febr. 23. 18:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Amúgy sem érdekel annyira a recepció, ez csak egy jobb lehetőség lett volna, mint a mozi. De amúgy HR-bérszámfejtés ami inkább érdekel, vagy az ilyen "belső" irodai munkák.
2016. febr. 23. 19:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem simán.

Ma a postán egy hatalmasra hízott fiatal csajszinál fizettem a csekkeket, nem + 10kg, hanem kb +50 kg vagy több és még a feje sem volt valami szép.

Aztán a szoliba is ahova járok, egy molett csajszi van recepción, igaz ilyen csini szolis, póthajas, de nem valami nádszál.

Sőt a múltkor láttam konditerem recepcióján egy testesebb csajt. Na nem volt dagadt, de kb ilyen 160 cm 70 kg lehetett. Ezen picit meglepődtem, azt hittem oda követelmény a sportos alkat.

2016. febr. 23. 19:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Ott senkit nem izgat, ha teltebb vagy.
2016. febr. 23. 19:04
 9/14 anonim ***** válasza:
91%

Mi a szar az az "irodai munka"???

Nálunk a gyárigazgatónak is és a takarítóknak (tényleg, nem viccelek) is van irodája....meg mindenki másnak a sori dolgozók, a recepciós és a gondnok kívételével.

2016. febr. 23. 19:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Simán. Nálunk a pénzügyön hihetetlenül nagydarab nők voltak, meg igazság szerint ki is nézték, aki nem túlsúlyos.
2016. febr. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!