Milyen karrier vár Magyarországon egy fiatalra? Karriernek nevezhető egyáltalán?
Figyelt kérdés
2016. febr. 18. 15:44
21/25 A kérdező kommentje:
Én savanyú ? Az jó,hogy így íráson át ezt gondolod:) Nekem nincsen diplomám,de azt látom és azt veszem észre ami a környezetemben van . Fogalmam sincsen,hogy ti hol laktok külföldön vagy Magyarországon és azon belül hol ,de ha vidéki vagy akkor nehezebb az élet is . Valószínűleg fővárosiak lehettek .
2016. febr. 18. 21:08
22/25 A kérdező kommentje:
KB. az a véleményem saját tapasztalataim alapján,hogy ha vidéken élsz akkor feldughatod a diplomáidat. Persze rokonomból indulok ki ,de tényleg úgy veszem észre,hogy semmit nem ér a diploma vidéken. Én szakmát végeztem (pincér) és többet keresek jelenleg külföldön mint Magyarországon valaha is fogok ,de viszont Magyarországra mindig is vissza fogok menni a rokonok miatt ,de csakis a rokonok miatt semmi másért !
2016. febr. 18. 21:16
23/25 anonim válasza:
Itt is vannak remek lehetőségek. Tudom, hogy itt mindenki jobb sorsra érdemes, minimálbéren tengődő rabszolga, de azért van más is.
24/25 anonim válasza:
Szerintem nekem nagyon alacsonyak az igényeim. Vidék, nettó 150 ezer, egy műszak, ennyi. Semmi problémám nem lenne az életben, nem panaszkodnék. Viszont kb. elérhetetlennek tartom, és ez nagyon elszomorít. :( Míg Ausztriában egy takarítónő is megkeresi azt a 200 ezer forintot simán...
25/25 A kérdező kommentje:
Na ezért nem dolgozom és élek Magyarországon. Nem fizetik meg a munkájáért az embert. Semmibe veszik. Ilyen országnak nem adózom !
2016. febr. 19. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!