Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Asszisztensi állás,10 év...

Asszisztensi állás,10 év után,170 ezer fizetés. Ez jó?

Figyelt kérdés

30 éves vagyok, és 10 éve vagyok ennél a cégnél. Anno 70 ezerrel kezdtem, 10 év után 170 a fizetésem.

Számokat nem írnék, a cégnek jól megy, a tavalyi év nagyon erős volt, de 2 éve nem emelték a fizetésem.

Ti elégedettek lennétek ezzel a pénzzel? (napi 8 óra fixen, ebédszünettel, hétvége mindig szabad)

2016. febr. 16. 19:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Fontos, hogy az ország melyik részén, mert Pesten vagy nyugaton ez nem kiemelkedő, de keleten kifejezetten jónak számít.

Gondolom, nincs felsőfokú végzettséged, csak érettségi.

Így ennél sokkal többet egy ilyen munkakörben nem várhatsz, már ez is elég jó.

Egyébként velem hasonló a helyzet, én is 30 vagyok, 9 éve vagyok a cégnél, 60 ezerrel kezdtem, most 140-150 között vagyok. lehetne több, de ilyenkor arra gondolok, hogy nálam jóval tanultabb emberek 80-90 ezret visznek haza.

Van egy diplomás ismerősöm a kormányhivatalnál, kb 100-at keres. Hiába írta le az állam, hogy hány évente mennyit kell emelni, tojnak rá, évek óta egy fillér emelést sem kapnak.

Egy volt osztálytársam tb-ügyintéző az államkincstárnál, nem viccelek, 80 ezret keres.

Becsüld meg, hogy szabad a hétvégéd, van időd ebédelni, nincs túlóra. Sokan örülnének egy ilyen állásnak.

2016. febr. 16. 19:23
 2/12 anonim ***** válasza:
44%
Ha nincs semmi vegzettseged, nem nagy csoda ha nem fizetnek tobbet.
2016. febr. 16. 19:24
 3/12 anonim válasza:
Ennek a fizetésnek, ennyi munkáért cserébe azért nagyon sokan örülnének, 10-20-30 év tapasztalattal, diplomával is. Akár Budapesten, akár Szabolcsban, vagy Borsodban.
2016. febr. 16. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:

attól függ, milyen asszisztens...aktatologató, végzettséget nem igénylő feladatokkal, annak jó pénz

vezérigazgató szakmai asszisztensének ez csak akkor jó, ha ez a heti bére

2016. febr. 16. 19:44
 5/12 A kérdező kommentje:

Van diplomám, magyar szakos pedagógus vagyok. De mivel elég fiatalon kerültem a céghez, és nagyon szeretek itt dolgozni, így a főiskolát inkább csak kedvtelésből végeztem, mert szerettem tanulni :)

A munkaköröm elég összetett, természetesen sok papírmunkát végzek, de elsősorban rendeléseket intézek. Évente több százmillió megy át a kezem alatt.

Pesten dolgozom.

2016. febr. 16. 20:37
 6/12 anonim ***** válasza:

érdekes párhuzam, én is magyar szakos voltam. :)

(első vagyok)

a munkához semmi köze, szóval olyan, mintha nem is lenne.

egy virágkötőnél sem fogják megfizetni, ha villamosmérnök végzettsége van.

2016. febr. 16. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem rosszból írom és nem bántásból. A kérdésednek semmi értelme. Ott ülsz 10 éve egy alacsony alkalmazotti pozícióban, relatíve korrekt pénzt viszel haza, meg lehet belőle élni, ha van párod vagy nem albérletben laksz, de nagyon extra dolgokra ennyiből nem fog telleni, csak hosszabb spórolással.

Ha téged az tölt el elégedettséggel, hogy nyugalomban felveszed reggel a munkát, 8 óra+ebédidő elteltével lerakod és vígan mehetsz haza, s cserébe hónvégén szépen felveszed a 170 ezret, akkor jó neked, elégedett lehetsz tényleg. Ez mind akkor jó, ha nincs gyakorlatilag semmi ambíciód feljebb jutni, magasabb szinten döntéseket hozni, mások munkáját irányítani, előrébb jutni szakmailag.

Annak viszont, aki nem akarja 10 évig ugyanazt csinálni, ugyanabban a pozícióban, a szamárlétra ugyanazon fokán ülni és érdemeben sehová sem fejlődni, annak ez kínszenvedés.

2016. febr. 16. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Ha szeretsz ott dolgozni, az már önmagában jó. Nyilván lehetne több a fizetésed, pláne 10 év után. A kérdésedet neked kell megválaszolnod. :)

Ha többet szeretnél, akkor viszont lépned kell valamit, hogy megkapd. Akár beszélni a főnökkel, akár keresni másik munkahelyet. Ha nagyon meg vannak veled elégedve, akkor csak van annyi eszük, hogy nem engednek el és emelnek valamit a fizudon...

2016. febr. 16. 22:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében nem igényel a leírás alapján felsőfokú végzettséget, nem is hiszem, hogy olyan nagyon megterhelő lenne, így pedig bőven jó a 170, ennél többet máshol sem hiszem, hogy kapnál hasonló munkakörben (maximum ha idegen nyelven megy a munkavégzés).
2016. febr. 17. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez nettó 170? Gyerekkedvezménnyel ennyi?

Ha nettó, és nincs gyereked( akkor kb 260 a bruttó), akkor szerintem teljesen jó, ennél többet máshol sem kapnál hasonló munkakörben.

2016. febr. 17. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!