Az F1 kategória tényleg csak bruttó 122. 000ft?
Figyelt kérdés
Végeztem a főiskolával, és most azonnal fel is vettek egy helyre. A főnök azt mondta a végzettségemnek megfelelő kategóriába sorolnak, tehát az F1 közalkalmazotti bértáblai kategóriába. Ez most 122.000Ft, vagyis nagyjából 81.000ft jut majd a kezembe? Ez nem kevés egy gépészmérnöki fizetésnek?2016. febr. 12. 13:03
11/17 anonim válasza:
A 129 ezer a garantált bérminimum, ez felülírja a bértáblát, ahol alacsonyabb lenne a bér. Igazából a tábla nagy részének nincs jelentősége, mivel olyan eszetlen minimálbér emelés volt az elmúlt években, viszont a táblához már egy ideje nem nyúltak.
12/17 anonim válasza:
Ja hogy most kezdtél keresgélni? Ha kell a pénz szerintem fogadd el mert addig is kapsz valamit amíg nincs jobb. Plusz gyűlik a tapasztalatod is.
Próbaidő alatt pedig azonnal el tudsz jönni ha találsz jobbat.
13/17 anonim válasza:
Én a helyedben azért elfogadnám aztán kész.
14/17 A kérdező kommentje:
És akkor én örüljek a 122.000ft os kezdő bérnek, miközben a bérminimum 129.000ft?:)) Magyarán egy beteghordó jobban fog keresni nálam.... Tragédia, hogy az A kategória egyenlő az F kategóriával, miközben 2 végzett gépészmérnök csoporttársam kapott KEZDŐ 200 ezer nettó fizetést, persze nagyobb városban.
2016. febr. 12. 22:19
15/17 anonim válasza:
Hat igen, a 200 reálisabb fizu. De amíg nem sikerül olyat találnod addig jó ez is, hogy legyen egy kis pénzed. De folyamatosan keress jobbat! Találni fogsz biztosan de idő kell. Nagyobb cégeknél 1-2-3 hónap is lehet mire lezajlik a kiválasztás. Addig legalább kapsz egy kis pénzt máshol.
Amúgy a garantált bérminimumot meg kell kapjad, ne foglalkozz a táblázattal ha abban kevesebb van.
16/17 anonim válasza:
Én akkor is elvállalnám, később még bármi lehet.
Gépészmérnök diploma az komoly diploma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!