Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az alabbi esetben kernel...

Az alabbi esetben kernel fizetesemelest?

Figyelt kérdés

5 eve dolgozom egy cegnel titkarnokent rohejesen alacsony fizetesert, oktobertol menedzserasszisztens vagyok. Ekkor kertem fizetesemelest, megemeltek kb 20 euroval (!!). Most jott egy uj lany a konyvelosegre, kezdo, megcsak felsofoku vegzettsege sincs es startbol nagyobb fizetest adtak neki, mint az enyem...

A fonokot nem ertem, a tudtomra adta, hogy az egyik legjobb, leglelkiismeretesebb alkalmazottjanak tart, es megis....??

2016. febr. 11. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Sajna(vagy nem sajna??) a mai világban már nincs az, hogy a régi, tapasztalt dolgozó többet kap(kivétel persze a bértáblás melók).

Én is többet kapok, mint aki évek óta itt van.

Tutyimutyik az emberek, nem mernek kiállni magukért. Állj a sarkadra, éreztesd, hogy van élet rajtuk kívül is.

2016. febr. 11. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Maguktól miért adjanak emelést ha te kevesebbért is csinálod?

Az új lány pedig valószínűleg nagyobb fizetési igénnyel jött, amit meg is kapott. De sose értem miért kell más fizetésével foglalkozni. Engem az érdekelne hogy én magam mennyit kapok és azzal elégedett vagyok vagy sem.

2016. febr. 11. 14:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Nos, nem fejtettem ki, de az 5 honappal ezelotti fizetesemelessel sem voltam megelegedve (akkor meg nem volt uj kollega), csak akkor nem mondtam semmit...
2016. febr. 11. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Igazából nem csak a ledolgozott idővel együtt megszerzett tapasztalat határozza meg a fizetésedet, hanem a konkrét munka is. Például, ha egy cégnél 15 éve takarítok, elég vicces azon hőbörögni, hogy az újonnan jött könyvelő alapból 2x annyit keres. Valószínűleg nem vagy tisztában a munkaerőpiaci értékeddel. Ha túlértékeled magad, könnyen az utcára kerülhetsz ha pedig alul, akkor hasonló munkát jóval kevesebbért csinálhatsz, mint a hasonló szakemberek.
2016. febr. 11. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Mennyi az a röhejesen kevés fizetés?
2016. febr. 13. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!