Az alabbi esetben kernel fizetesemelest?
5 eve dolgozom egy cegnel titkarnokent rohejesen alacsony fizetesert, oktobertol menedzserasszisztens vagyok. Ekkor kertem fizetesemelest, megemeltek kb 20 euroval (!!). Most jott egy uj lany a konyvelosegre, kezdo, megcsak felsofoku vegzettsege sincs es startbol nagyobb fizetest adtak neki, mint az enyem...
A fonokot nem ertem, a tudtomra adta, hogy az egyik legjobb, leglelkiismeretesebb alkalmazottjanak tart, es megis....??
Sajna(vagy nem sajna??) a mai világban már nincs az, hogy a régi, tapasztalt dolgozó többet kap(kivétel persze a bértáblás melók).
Én is többet kapok, mint aki évek óta itt van.
Tutyimutyik az emberek, nem mernek kiállni magukért. Állj a sarkadra, éreztesd, hogy van élet rajtuk kívül is.
Maguktól miért adjanak emelést ha te kevesebbért is csinálod?
Az új lány pedig valószínűleg nagyobb fizetési igénnyel jött, amit meg is kapott. De sose értem miért kell más fizetésével foglalkozni. Engem az érdekelne hogy én magam mennyit kapok és azzal elégedett vagyok vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!