Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Multi vagy recepciós vagy...

Multi vagy recepciós vagy üzletkötő? SOS, lent

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, egy éve diplomáztam pénzügyi területem. ( Érettségi után anyagi okokból nem tudtam továbbtanulni, csak 22 évesen, ezért ilyen későn.)

Lediplomázás után még nem sikerült elhelyezkednem. Egy kisebb településen élek,viszonylag közel az osztrák határhoz.Szóval egészen eddig munkát kerestem, alkalmi munkám volt, csomagoló. Most viszont egyszerre három lehetőség is akadt!

1. Szállodai recepciós. Csak angolul tudok, azt viszony felsőfokon. Itt lenne a szomszéd városban, ezzel az lenne a tervem, dolgozok itt 1-2 évet, megtanulok németül, és kimegyek Ausztriába.

2. Budapesten egy multi, vevőszolgálat ( bár át lehet kerülni később akár pénzügyre is). Ami aggaszt: nem vagyok nagyvárosi lány, Bp-n az albérlet drága, és a multi világa tőlem idegen. A szakmai gyakorlatom multinál volt, és bár nem éreztem magam rosszul, tudom, ha valaha babát akarok ( márpedig akarok) az gát lenne egy ilyen karrierben. Gyerekek mellett én meg nem akarom majd azt a hajtást, ami ott van.

3. Üzletkötő (sales representative) Igen, igazából értékesítési vonal, viszont kell az angol, maga az értékesítendó dolog is érdekel Bár tudom, ez is ellentétben van egy babás tervvel, de valahogy ez jobban tetszik, mint a kötött munkaidőben egész nap irodában ücsörgés. Plusz ez nem Budapesten lenne.

+1. ez még csak függő. barátnőm bankban ügyfelezik, elég régóta, azt mondta hamarosan fog kelleni még egy ügyfeles ) vállalati területre), oda be tud ajánlani. Ez is helyben lenne, illetve a szomszéd városban.

Az eszem azt súgja, a Budapesti megoldás lenne mégis a helyes. Másrészről a recepciós is jónak tűnik, nem hiszem, hogy ebben az országban belátható időn belül jobb lesz, egy ilyen tapasztalattal+némettel meg kimehetnék. Tudnátok tapasztalatokat, véleményeket ezzel kapcsolatban?

Igazából multival sem lenne gondom, nema babás dolog miatt...egyszerűen nem vagyok az a nagyvárosi nő, aki azt sokáig szívesen csinálná. Tőlem idegen az az ezrenvagyunk egy légtérben, és mindenki tiptop mindig feeling. Bár lehet én vagyok a kis vidéki, és ideje fejlődnöm.

2016. febr. 10. 21:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!