Most komolyan egy felszolgálói állásra kellene irigynek lennem?
baromi gusztustalan, ahogy viselkedtek, de főleg te.
Aztán a nők nem értik, hogy a normális pasik miért kerülik el őket... háhh
Lövésed sincs a birkákhoz.
"A birkanyáj nagyon szeretne mindenkit a nyájban tartani, viszont én nem táncolok úgy, ahogy a birkák fütyülnek."
A pásztor az, aki a nyájban szeretné tartani a birkákat, nem a birkanyáj. A birkák pedig nem fütyülnek (max. rád)
Kár volt azt a 4 millát elfecsérelni a magániskolára, látni, hogy semmit sem ért.
Lehet, anyád is ezen bukott ki.
Szerintem a csaj a sikeresebb.
Én azt nézem valamibe, aki önerőből éri el a dolgait, nem úgy, hogy eltartják.
Képzeld, nekem is van diplomám, bsc+msc nekem is, és csodák csodája nem kellet hozzá német pasi, 12 órás műszak mellett végeztem el 0 bukással az egyetemet.Azóta már pláne jól keresek.
De soha egyetlen embertől nem kértem az elmúlt 10 évben 5 ft-ot sem.
Szóval nem biztos, hogy az a sikeres, aki fog egy hapsit, utána meg villog vele.
Én nem is szeretem azokat, akiket évekig eltartanak.
És ha az adott hím lelép, megcsal, megbetegszik, stb? Akkor mi lesz? Sosem engedném meg magamnak az esélyt arra, hogy valakire rá legyek utalva.
De aki büszke magára, az nem a GYIK-en fröcsög másra, hanem teszi a dolgát. Szóval te elég bizonytalan vagy magaddal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!