Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy mondjam le az állást,...

Hogy mondjam le az állást, hogy ne jöjjek ki rosszul?

Figyelt kérdés
Ma adtam le az összes fontos papírt egy munkahelyre, jövő héten kezdhetek. Ma kaptam egy telefonhívást, dupla annyi pénzért mehetek dolgozni, és hétfőn kezdés. Mit tegyek? Hogy mondjam meg az első munkahelynek, hogy nem megyek?

2016. febr. 5. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Próbaidő alatt akkor mondhatsz fel azonnali hatállyal, amikor akarsz, indokolni sem kell. Felhívod őket, és szólsz, hogy kaptál jobb ajánlatot, ezért nem mész.

Ez nem ciki, ezt megteheted. Amikor én kezdtem a munkahelyemen, a 4 hetes tréning alatt felére csökkent a csoportlétszám, mert az emberek találtak jobbat. Senki nem hányta a szemükre. :)

2016. febr. 5. 13:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, hogy kaptál egy sokkal jobb ajánlatot.
2016. febr. 5. 13:49
 3/6 anonim ***** válasza:
Még az is lehet, hogy rálicitálnak, vagy legalábbis elgondolkoznak, hogy az "utódod" több pénz kapjon.
2016. febr. 5. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egy elég érdekes helyzet, velem ilyen még nem történt. Kérdező, megírnád, hogy mi lett a vége a történetnek? Köszönöm mások nevében is.
2016. febr. 5. 17:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Végül szóltam, hogy van más. Nem örültek, de annyit mondtak, menjek be az egészségügyi papírokért, és Ennyi.
2016. febr. 5. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne izgasson, ez munka, mindenki pénzből él.
2016. febr. 5. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!