A táppénzt is ugyanakkor utalják, amikor a fizetést?
Ha a munkahely a számfejtő/kifizető, akkor igen!
Ha az állami Egészségbiztosításhoz kerültek be a tp-s papírjaid, akkor nem a bérfizetés napján kapod a tp-t.
Off:
86% hasznos a válaszod, ami teljesen jó arány. Sajnos mindig van aki lepontoz, ne foglalkozz vele.
Tudom, hogy nem kellene vele foglalkoznom. És nem is zavar, ha főzés, vagy párkapcsolat, akármi más kérdés-csoportnál teszi ezt az illető. De üzleti ügyek, pénzügyek, adózás ... szóval ebben a témakörben bizony igen kemény dolgok következhetnek abból, ha a kérdező azt nézi, hogy kinek a válaszát értékelték mások jónak-rossznak.
Igaz ide: hogy a lepontozás itt még viccnek is rossz!
Off
A pontozás abszolút nem jelent semmit. A válasz ettől függetlenül lehet jó is és rossz is, nincs hozzá köze. Nekem is volt olyan válaszom más témában ami full hasznos volt de sajna olyan témában amiről az emberek 90%-ának fogalma sincs, így teljesen le lettem pontozva.
Azóta nem foglalkozom vele, nem is nézem ki hányas. Arról már nem is beszélve, hogy én is 100%rol indultam 8 éve és egy új regisztrációval most is 100 lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!