Diplomások! Mennyi az a pénz, amennyiért már nem mennétek el dolgozni? Illetve milyen hely, ahová biztos nem jelentkeznétek (nem csak a pénz miatt)?
Főként olyanok válasza érdekel, akinek nem kell eltartania senkit.És akiknek van is lehetősége, mert beszél legalább egy idegen nyelvet, és piacképes szakmája van. Nálam ez az összeg nettó 100 ezer.
(Gondolom, ha szakmába vág, és később több lesz a fizetés, az megint más. ) A második kérdésemet pedig úgy értem,hogy én pl biztos nem mennék el még egyszer magyar kisvállalkozóhoz, aki minimálra jelent be, és van, amikor nem fizet időre, és mindenkinél okosabbnak hiszi magát..
Diplomam sajnos nincs, de jelenleg kicsivel netto 4k felett keresek. Plusz egyeb jutattasok. En sem dolgoznek 100e-t. Nyilvan ha beut a krach, akkor muszajbol elvallalnam az alja munkat is amig nem talalok jobbat. Dolgoztam gyarban is soron, tudom mi a munka, de ha vannak celjaim es jovo kepem...abban semmi keresni valoja egy 100e-s allasnak..
8 eve dolgozom, az elso munkahelyemen kerestem 140e-t de ott is kerestem melle mellekallast, igy lenyegeben anno is mar 3k korul kerestem. Azota sem volt olyan munkam, hogy 3k alatt jojjek ki atlagban havonta. Nekem a penz mellett cel maga a munka jellege es minosege is. Volt ahol 7 szamjegyu fizuim is voltak, de mindannyiunk oregszik es en sem szeretnek a taplaleklanc aljan lenni, szoval kapaszkodni kell felfele. Reszben azon is mulik, h ki mennyiert megy el dolgozni,h milyen vegzettsege van, milyen a csaladi hattere stb., de nemi talpra esettseg es torekves a jobb elet elerese sem art.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!