Diplomások! Mennyi az a pénz, amennyiért már nem mennétek el dolgozni? Illetve milyen hely, ahová biztos nem jelentkeznétek (nem csak a pénz miatt)?
Főként olyanok válasza érdekel, akinek nem kell eltartania senkit.És akiknek van is lehetősége, mert beszél legalább egy idegen nyelvet, és piacképes szakmája van. Nálam ez az összeg nettó 100 ezer.
(Gondolom, ha szakmába vág, és később több lesz a fizetés, az megint más. ) A második kérdésemet pedig úgy értem,hogy én pl biztos nem mennék el még egyszer magyar kisvállalkozóhoz, aki minimálra jelent be, és van, amikor nem fizet időre, és mindenkinél okosabbnak hiszi magát..
Hát,mivel nem vagyok rászorulva,ezért 250 nettó alá nem mennék.
És én sem mennék kkv-hoz,de én még magyar céghez sem. Külföldi nagyvállalat,és kész.
Ha az összes megtakarításomat nézem, bőven kijönnék 2-3 évig is belőle, de luxus lenne hogy feléljem, amikor lakásra gyűjtök.
2 középfokú szakmai nyelvvizsgával, ami mögött használható nyelvtudás is van, egyetemi diplomával, eddig 85 nettó volt a legalacsonyabb bér, amiért dolgoztam. Szerencsére átmeneti volt, sikerült rövid időn belül jobbat.
Nettó 200 alatt semmiképpen.
És megtehetem, mert olyan ritka képzettségem van, amire folyamatosan igény van.
Nettó 4k alatt semmiképpen.
Sose leszek rákényszerülve,mert nekem is olyan szakmám van konkrétan emberhiány van az országban,nincsen szakember aki beszél nyelvet pl.
Egyre kevesebb az ember az EU-ban is,szóval vannak szakmák ahol sose leszel rákényszerülve alja bérért dolgozni.
Ha munkanélküli lennék, akkor bármennyiért elmennék, mert minden több, mint a 0. Voltam 8 hónapig közmunkás-irodán 50 ezer ftért. És azért is elmentem, mert megszűnt a munkahelyem, és nem találtam vidéken azonnal munkát, ide meg egyből felvettek, így természetesen elvállaltam, mert ez pont 50 ezerrel több, mint a semmi....
Jelenleg 180 nettó, plusz 30 kafetéria körül keresek, mostmár ez alatt nem mennék el sehova.
Szóval helyzetfüggő.
Olyan munkahelye nincs, ahova nem jelentkeznék, nincs még rossz tapasztalatom.
1 diplomás, 2 nyelvvizsgával rendelkező nő vagyok
Igen, akartam mondani, hogy engem is érdekelne, ki mit végzett.
Én számvitel szakon diplomáztam.Angol felsőfok+német középfok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!