Mennyit keresel mint vegyésztechnikus? (én is az vagyok csak tudni akarom jól keresek-e vagy sem)
Figyelt kérdés
2016. jan. 31. 21:53
2/6 A kérdező kommentje:
Bruttó 290(pótlékokkal 2 műszakban)
2016. febr. 1. 08:45
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Én normál munkarend szerint dolgozom, rugalmas munkaidő beosztással. Erre jön meg évi 400 ezer körüli cafeteria.
4/6 A kérdező kommentje:
nekünk 370 Cafeteria
2016. febr. 1. 14:57
5/6 anonim válasza:
Nekem ajánlottak 12 órás folyamatos műszakban, gyógyszergyárban,üzemben az összes pótlékkal együtt nettó 190 000 ft.-ot előző héten szerdán. Most azt mondták, hogy holnap küldenek egy ajánlatot és, ha elfogadom, akkor felvesznek. Cafeteria nincs. Már arra gondolok, hogy még kevesebbet fognak ajánlani, mert jelentkezett olyan vegyésztechnikus, aki ennél is kevesebbért elvállalná. Nekem 15 év tapasztalatom van gyógyszergyártási területen, de nekem úgy tűnik, hogy ennél fontosabb a cégeknek, hogy minél kevesebb legyen a bérigényed.
6/6 A kérdező kommentje:
Nálunk folyamatos műszakban kb. nettó 250-et kapnak a kollégák..mondjuk nem irigylem a munkarendjüket...
2016. febr. 1. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!