Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen fizetésnek számít?...

Milyen fizetésnek számít? Vegyésztechnikus - gyógyszeripar

Figyelt kérdés

Ajánlatot kaptam egy vegyésztechnikus pozícióra, kíváncsi lennék mások véleményére... hátha van itt rajtam kívül más is a szakmából.

5 éves tapasztalattal, budapesti gyógyszergyárban, bruttó 250e + évi 420e cafetéria milyennek számít?

2015. máj. 9. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
54%

nagyon jó!

akit én ismerek megyeszékhelyen szintén gyógyszergyárba havi 190 bruttó és évi 120.000ft kafetéria +13ft/km utazás támogatás de 18ft-ba van neki egy kilométer.

2015. máj. 9. 22:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem hangzik jól.

A felajánlott sem, de az első válaszoló által írt összeg meg főleg nem.

Az egyik 160 nettó, a másik 120 körül.

Na jó, nem egy minimálbér. De szakmai tudás kell hozzá, tapasztalat megvan, Budapesten ez szerintem nagyon kevés.

A cafeteria 420 normális, átlagos, túl sok mindenre nem elég, nagyvállalatoknál szerintem ez kb. ennyi szokott lenni, az adózás után kicsivel több, mint havi 20-ra jön ki. Ha kajára költöd, kérsz belőle Erzsébet utalványt meg kb. 15 ezernyi Szép-kártyát, és másra nem jut. Pl. kultúra, sport, szállás, egészségkártya, önkéntes nyugdíj, helyi bérlet, iskoláztatási támogatás kimarad.

A 18 ft kilométerenként nagyon jól hangzik, de szerintem aki munkanélküli, vagy ennyiért fog elvállani egy munkát, annak nincs 5 literes fogyasztású kocsija. Persze ki tudja, lehet családi autó, vagy egyszer volt annyi pénze, hogy ilyen jó kocsit vegyen.

Budapesti közlekedésnél, állandó dugókban állva megnézem, melyik kocsi fog 5-öt vagy még kevesebbet fogyasztani.

Egyébként pedig ne csak a benzin árát nézd, ez a támogatás nem csak erről szól, az autó folyamatosan amortizálódik és veszít az értékéből, nem csak a benzinre költünk, hanem egy csomó minden másra is, akinek autója van, ezt nagyon jól tudja.

Egyébként ebben a kategóriában nemrég írtak ki egy kérdést a pesti albérletárakkal kapcsolatban. Nem tudom, ott laksz-e, vagy csak dolgozni mész fel, de úgy tűnik, 90 alatt nem fogod megúszni az albérletet. A maradékból

meg túl sok mindenre nem fogja futni, szerintem ha 70 marad, abból kocsit sem lehet fenntartani.

2015. aug. 9. 17:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Időközben elfogadtam ezt az ajánlatot, a közszféra után nagy előrelépés volt. Rossznak nem rossz szerintem ez a fizetés csak a jó nem ilyen... Bruttó 300-at kértem, csak fejcsóválás volt a válasz a hr részéről... :(
2015. aug. 9. 20:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

az biztos, hogy a közszféránál jobb.

ne csüggedj, idővel jobb lehet, ez csak kezdő fizetés.

sok sikert az új munkádhoz!

2015. aug. 9. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!