Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a munka és a fizetés a...

Milyen a munka és a fizetés a mátészalkai Hoya szemüveglencse gyárban?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
Munka az területtől függ, fizetés 6+2-ben 90-95 között plusz 5000 ft cafeteria
2016. febr. 22. 21:58
 2/8 anonim válasza:
azért jól fizet!
2016. dec. 17. 20:39
 3/8 anonim válasza:
100%
Ha még nem ott dolgozol vagy még mindig érdekel a munkahely, semmi féle képpen ne oda menj dolgozni! Az emberek besúgnak, a főnökök ny*morultak. Ha dolgozol az a baj, ha nem az a baj. Ha meg állsz 2 percre beszélgetni az a baj. A fizetés szinte semmi ahhoz képest amennyit dolgozunk. De persze ha te jobban szeretsz dolgozni a nyelveddel mint a két kezeddel itt a helyed! ;) Egy fél éve vagyok itt és látszik az emberek arcán a nyűg, a "nincs más meló", a beletörődömség és még sorolhatnám. Sz*r, h*gy f*s kerüld el messzire, vagy csak átutazóba térj be kb 1-3 hónapra. Tovább nem éri meg!
2017. júl. 16. 01:59
 4/8 anonim válasza:
Sziasztok! és aki technológus ott, az mennyit keres x év után? Köszi
2018. okt. 30. 21:34
 5/8 anonim válasza:
Hát oda diplomával vesznek fel. Szerintem 200 felett de nem annyira drasztikus szerintem.
2018. nov. 5. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem friss kérdés tudom, de változott azóta valamit a bérezés? Fél füllel hallottam hogy 140-180 ezer között lehet keresni. Vagy csak túloznának?
2020. ápr. 20. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

A Nyrbátori Coloplast nincs messze, és ott most volt béremelés. A bruttó 185e ft (közvetítőn keresztül dolgozóknak) most lett emelve 230e bruttóra. Ez az emelés előtt 129e-139e ft körül jött ki, emelés után kb 20-25e ft lesz még pluszban, tehát a közvetítős fizetés kb 160e ft körül lesz. Akit átvesznek ( 3-6 hónap ), az kapni fogja a bónuszt, ami kb 30-40e ft havonta (változó, teljesítménytől függ, kollektíve mindenkinek az adott részlegen ugyanannyi). Aki céges dolgozó, az már eléri most a nettó 200e ft-ot havonta. Ehhez jön az, hogy három műszakos, de beindították a 4. műszakot is, a 6+2 -t.

Érdekes lehet még, hogy zajos a "tisztatér" (a gépek zajosak, de voltam már zajosabb helyen), és a "betanulás" nem fehér embernek való. Amire eddig egy hónap volt betanulni, most csak két hét, amire eddig két hét volt, most csak egy hét. Mire elkezdesz dolgozni, eltelik egy-msfél hónap is, a betanulások után tesztet kell írni, legalább 80%-os eredménnyel. A gépre való betanulás során egyszerre 3 munkakört tanulsz be, de a tesztben a 80% a gép működése, hibái, kezelése lesz. Betanulás során (két hét), meg kell tanulni helyesen, megfelelő tempóban rakni az "IC" -t, ekközben a gép hiábit is tanulod, hogy ha megáll, miért, és mit tehetsz, valamint a gép működését részletesen, minden állomásét, és a papírmunkát, ami külön emberek feladat (lenne), de "csak úgy" oda van adva egy operátornak, amolyan plusz feladat gyanánt. Egy hónapig ne is nagyon akarja érteni senki, hogy mi történik, mert nem lehetséges - ha belejösz, és meg tudod szokni, akkor menni fog.

Elnézést az off-ért, a bérek összehasonlítása miatt írtam elsősorban.

2021. nov. 6. 23:09
 8/8 anonim válasza:
Még mindig nem ajánlom a hoyát mint munkahelyet. :D Amit kézhez kapsz lehet kecsegtető, de amennyit szívsz miatta egyáltalán nem éri meg! Bár ott is attól függ melyik műszakba és melyik területre kerülsz. A végmeo egész jó bár vannak ott is műszakok ami abszolút sztornó, középmeo viszonylag nyugisabb óránként járnak ki cigizni, festő, rétegző az eléggé jó utóbbiban mire lejárnak a gépeid másfél két óra addig éjszakásba nyugodtan tudsz pihenni, a gyártás szinte mindegyik műszak abszolút sztornó ha oda vennének fel inkább el se vállald sokan panaszkodnak az ottani főnökségre mind terület mind műszakvezetőkre. A technológusok olyan szinten hordják fent az orrukat mintha ők kakálták volna a spanyol viaszt. Igénytelen emberek tömkelege dolgozik a hoyában, wc használat után nem mosnak kezet operátorokra technológusokra egyaránt értetendő. Képtelenek maguk után kitakarítani a mosdót a felsővezetőség teljes mértékben lenézi a munkavállalóit úgyszint a középműszakosok is.
2022. máj. 18. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!