Kétszer utalták el a fizetésem, köteles vagyok vissza utalni?
Figyelt kérdés
Ausztriában dolgoztam két hétig nem voltam bejelentve de volt a céggel szerződésem, nem megyek vissza hozzájuk mert elöszőr ki sem akartak fizetni most meg kaptam egy e-mailt hogy véletlen kétszer utalták el a fizum.
Ha nem utalom vissza mi lehet a következménye?
2016. jan. 28. 21:29
1/6 anonim válasza:
Jogi úton visszakövetelhetik az biztos, illetve Magyarországon ez bűncselekmény is lenne.
2/6 anonim válasza:
ha te valamit véletlenül rosszul utalnál, és nem akarnák visszaadni, akkor gondolom vernéd az asztalt mindenhol, és a jó k... anyukáját is szidnád az illetőnek.
3/6 anonim válasza:
Volt sszerződésed, tehát be tudják hajtani. inkább küldd vissza.
4/6 anonim válasza:
Én simán megtartanam sztem nem fognak annyit feccölni bele hogy Masik orszagbelit keresgessenek de szüntesd meg a számlád
5/6 anonim válasza:
Ezt hívják jogi nyelven jogalap nélküli gazdagodásnak. Köteles vagy visszaküldeni.
6/6 anonim válasza:
Én is úgy tudom, ahogy az utolsó is írta.
Amennyiben perelnek emiatt, gondolom sejted, mi lesz az végeredmény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!