Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közgazdasági szakközépiskolába...

Közgazdasági szakközépiskolában szerzett érettségivel mennyi az esélye, hogy elhelyezkedjek egy bankban?

Figyelt kérdés

2016. jan. 30. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Érettségivel nem sok.
2016. jan. 30. 12:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Takarítóként lehetséges.
2016. jan. 30. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:

érettségivel szinte semmi.

a bank megköveteli a felsőfokú végzettséget. meg is teheti, Dunát lehetne rekeszteni végzett közgázos egyetemistákkal.

érettségivel is sok mindent találhatsz, pl. multiknál, vagy bárhol. de azért egy bankban nem 100 nettó a fizetés. ha meg többre vágysz, akkor tanulni kell.

egyébként meg ha szakközépiskola, akkor fix, hogy szakmát is ad. hiszen nem gimnázium. hanyadéves vagy? végzős?

nem kell rohanni júniusban dolgozni, elhiszem, hogy kéne a pénz, de használd ki, amíg ingyen tanulhatsz, mert később nagyon meg fogod bánni, hogy nem maradtál ott szakmát szerezni.

ha már a érettségi után egy évvel egy szakmai bizonyítvány is lesz a kezedben, azzal sokkal többre mész.

gazdasági suliban nyilván hasznos szakmákat oktatnak 1-2 év alatt, ha elárulod, hova jársz, vagy hogy mire van ott lehetőség érettségi után, akkor még több lehetőséget tudunk sorolni.

2016. jan. 30. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Már tavaly végeztem, csak nem vettek fel sehova és szeptemberig szeretnék magamnak találni egy irodai munkát. Az iskola egyébként nem adott szakmát csak érettségit.
2016. jan. 30. 16:52
 5/7 anonim ***** válasza:

de nem csak azért, mert te nem maradtál ott?

egy szakközép attól SZAKközép, hogy szakmát ad.

ha csak érettségit ad, akkor gimi.

anno nálunk sem maradt ott mindenki, mert mentek egyetemre, így nem lett szakmájuk. de attól mg a lehetőség ott volt.

írd meg privátban, hova jársz.

szeptemberig meló? ha tényleg csak pár hónapra kell, akkor nyugodtan elmehetsz akár áru-feltöltőnek is.

bankba teljesen felesleges lenne elhelyezkedned, szerintem minimum fél év, mire betanulsz.

írd meg a városodat is.

én szakma után egy közmű-szolgáltató ügyfélszolgálatán helyezkedtem el. itt is több hét a betanulás, de egyrészt ezt utána suli mellett is csinálhatod, meg hétvégén is. és ide simán felveszik az érettségiseket is, mert áram/gáz/víz/kábeltévé, stb. ügyfélszolgálati dolgokat úgysem oktatnak sehol.

nem fogsz meggazdagodni, de azért nem is minimálbéres munka. nálunk nagyon sok egyetemista van, és vannak, akik csak hétvégén dolgoznak.

írd meg a városodat is!

ja, és természetesen ha ez beválik, idővel feljebb lehet lépni, ezek olyan cégek, ahol tényleg lehet karriert csinálni és megmászni a ranglétrát.

2016. jan. 30. 17:15
 6/7 anonim ***** válasza:
11%

"szeptemberig szeretnék magamnak találni egy irodai munkát"

Értem, tehát érettségivel szeretnél irodai munkát egy bankban. Hát sok sikert.

Annyit azért elmondanék, hogy szakirányú diplomával sem egyszerű mutatvány, de Neked biztos menni fog.

2016. jan. 31. 01:15
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
a kérdező fiatal, és teljesen normálisan írta ki a kérdését, csak választ akart kapni. semmi szükség nem volt erre a flegma és bunkó válaszra.
2016. jan. 31. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!