Az egyik ismerösömmel el szeretnénk középiskola mellett menni dolgozni is. De hova mehetnénk? Ő 15/f én 16/f.
Figyelt kérdés
Hova mehetnénk Fejér megyében ilyen fiatalon egy kis plusz pénzt szerezni, mert szeretnénk egy két nagyobb dolgot is, de arra a szüleinknek nem telik így megszereznénk magunknak most például egy ps4-ről beszélek, hogy utána együtt tudjunk játszani.. :) Tudtok olyan helyet ahol ilyen munkát suli mellett szerezhetnénk? 9-edikesek vagyunk. Leginkább ilyen alkalmi hétvégén meg talán hétköznap pát óra munka és nem olyan erösebb fizikai munka. Lehetöleg Dunaújvárosban vagy környékén tudtok valamit?2016. jan. 26. 16:26
11/20 A kérdező kommentje:
Nem ilyen nagy cégekhez akarnánk menni, azok persze, hogy felnőtteket vesznek fel.
2016. jan. 26. 17:14
12/20 anonim válasza:
A "kis cég" meg nem fog pepecselni diákmunkásokkal, mert nem ér nekik annyit az egész.
13/20 anonim válasza:
"Nem tudom hogy magyarázzam el. Egy
cégnek a profit a lényeg, és simán talál
felnőtt embert is, aki hétfőtől péntekig ott
van, meg akár hétvégén is. Akkor miért
alkalmazna diákokat hétvégente meg
hétköznap pár órára?"
Miért ne alkalmazna diákokat? A gyakorlat nem téged igazol, mert sok helyen dolgoznak diákok. A cégnek kb fele annyiba kerül, szóval megéri.
Az mondjuk igaz, hogy miért alkalmazna 15-16 évest ha 20-23 évest is simán talál aki dolgozni szeretne és rugalmasabban ráér.
De maga a diákmunka él és virul, mert minden résztvevőnek megéri!
14/20 A kérdező kommentje:
Nekem mondjuk havi 30-60,000 is megérné! Szerintem annyit adnának nem?
2016. jan. 26. 18:04
15/20 anonim válasza:
Lehet hogy városfüggő. De itt nálunk legalább is nagyon kevés olyan munkával találkoztam amit középiskolás diák pár órába tud csinálgatni iskola után.
16/20 anonim válasza:
60ezret közmunkások kapnak akik hétfőtől péntekig minden nap 8 órát melóba dekkolnak.
17/20 anonim válasza:
De a diákmunkás bér jobb mint a közmunkás bér. Egy diákmunkás normál napi 8 órás(heti 40 óra) munkával havi nettó 94 ezer forintot kap kézbe MINIMUM. Illetve ennek megfelelő töredékét ha ennél kevesebb órát dolgozik.
18/20 A kérdező kommentje:
És honna szerezhetek ilyen munkát kettönknek?
2016. jan. 27. 16:17
20/20 anonim válasza:
Van diáknavigátor a 35-ös koliban Dunaújvárosban, ha ott regisztráltok ki is közvetíthetnek munkákra Dunaújvárosban és környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!