Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Menyire lehet elhelyezkedni...

Menyire lehet elhelyezkedni webfejlesztőként érettségi nélkül, ha erős referenciái vannak valakinek?

Figyelt kérdés
Frontendben erősebb vagyok, erős referencia alatt meg Themeforesten elfogadott témát értek. Nem dolgoztam még webfejlesztő cégnél, gondolom más is számít. Pl jó kommunikáció, de elégé az a megérzésem, a papír többet számít mint a tudás. Olyan véleménye érdekelne aki dolgozott komolyabb cégeknél.

2016. jan. 25. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebben a szakmàban a tudas, referencia szàmít, nem a papìr. De! Azért egy érettsègit szerezz.
2016. jan. 25. 13:48
 2/3 A kérdező kommentje:
Öreg vagyok már hozzá. (32)
2016. jan. 25. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:

mit jelent az erős referencia? Mutatsz egy oldalt, amit Te csináltál?

Hogy szerezted meg az erős referenciákat, ha nem helyezkedtél el?

Én dolgoztam több komoly cégnél, de a nagyoknál 0% esélyed van papírok nélkül. A kicsik felvesznek, de oda meg általában ismerős tud beajánlani, az életrajzod nem nagyon kerül döntéshozó elé, ha még egy érettségit sem tudsz felmutatni. Viszont volt olyan kollégám, akit másik kolléga ajánlott be, valami postaforgalmi sulit végzett, nem érettségizett, de igazi szakbarbár linuxos volt, így felvettük. Az utcáról esélye sem lett volna

2016. jan. 25. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!