Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány állásinterjú vagy mennyi...

Hány állásinterjú vagy mennyi idő alatt találtatok munkát?

Figyelt kérdés
Nekem ez már 9. volt egy hónap alatt, sokat én nem fogadtam el, mert nevetségesek voltak a feltételek, egy helyre pedig nem engem vettek fel. De én jó munkát szeretnék, nem az elsőt ami szembe jön. Mikor mennyi utánajárás után találtatok valóban elfogadható vagy jó munkát?
2016. jan. 20. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyetem alatt dolgoztam egy cégnél diákként, és ők felvettek egyből a diplomaszerzés után. De ez max elfogadható kategória volt, így tovább kerestem. Fél év múlva találtam igazán jó állást, kb. 6-7 interjún voltam ezalatt.
2016. jan. 20. 16:47
 2/4 TXCowboy ***** válasza:
Egy hét alatt találok és 2-3 interjúra megyek be, de elküldöm a CV-t legalább 30 helyre.
2016. jan. 21. 09:40
 3/4 anonim ***** válasza:
45%

"De én jó munkát szeretnék"

Vagyunk így ezzel párszázezren az országban. :-)

Nyugodtan kezdj el dolgozni vhol,ha nem tettszik próbaidő alatt bármikor leléphetsz.Csodára kár várni,ez itt Magyarország.

2016. jan. 21. 15:00
 4/4 anonim ***** válasza:

113 jelentkezést adtam be mire egyáltalán felvettek egy helyre, ahol kb tök mindegy volt kit vesznek fel.

bme gépész bsc

ja és budapesten kerestem végig

most igy lassan 2 év után váltani szeretnék, hogy legalább annyit keressek, mint más a kezdetekben, de nem igazán kapkodnak értem.

2016. jan. 27. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!