Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nagyjából mennyit keres egy...

Nagyjából mennyit keres egy futár?

Figyelt kérdés
Nem pizzafrutárra gondoltam, hanem mondjuk egy logisztikai cégnél, vagy egy csomagszállítónál (mint pl UPS vagy FedEx) dolgozó személy
2016. jan. 20. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100-110 körül jó esetben, de akár lehet minimálbér is, cégenként eltérő.
2016. jan. 20. 16:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Na ülönbségek vannak, pénzben is, munkában is.

2005-ben dolgoztam 3 napot a GTR-nél. 1/2 7-re kellett bemenni, kocsi mellé lerakva 130 csomag. Azokat nekem kellett bepakolni(nyilván előtte kitalálni az útvonalat), aztán uzsgyi. Asszem 100-110 cím volt a napi norma, felette már jutalék járt.

Nagy szerencsém volt, ismerős környéket kaptam, így mind a 130 csomag kiment, igaz este 7-re értem vissza, 520 km futással. 17.000 Ft járt így arra a napra(brutto), de abból még jött le, mert átléptem az üzemenyag normát...

Ehhez képest GLS-nél fele ennyi cím van naponta.

Szerintem jattal együtt 100-150 nettó körül lehet keresni.

2016. jan. 22. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!