Szerintetek ez megbiztahó oldal/cég? //www.eszakamerikai-munka.com Én úgyérzem h ez ténleg igazi és h leirják h mik történtek náluk vannak képek, iroda, tehát elég biztos h valós de azért várom a válaszokat!

ma 06:36-nak szantam a "melyik varos" kerdest, nem neked, kedves kerdezo, de koszonjuk hogy megosztottad ;)
ma 06:36 szerintem vhol a mexicoi hatarhoz kozel lakik, mert irja, hogy rendorok razziaztak az autosokat.

"Hát jó maradnák én itt csak ne lenne ennyi cigány migráns!Akárhova megyek Anglia,Német mindenhol tele"
Megsúgom neked, az USA-ban te lennél a cigány migráns illegális takarítóként.

Teljessenm megbizhato, korrekt ceg, a munka illegalissan van, azaz ESTA val kijosz es dolgozol.
En azt mondom ha amerikaba akarsz jonni kezdeskent nagyon is jo, mert ahogy kijosz mar van munkad, szallas es minden.
Ha kijonnel mint turista nem biztos hogy kint tudnal maradni mert lehet hogy nem talalnal munkat, viszont igy van munkat meg ha feketen is, de legalabb van.
Leuhzol par honapot igy, majd idokozben keresel mas munkat, aztan eltudsz menni egymagad egy studio apartmentbe, veszel egy kocsit, ha olyan allamban kerulsz mint en (Maryland) akkor papirok nelkul is letudod tenni a jogositvanyt amit szemelyikent is elfogadnak.
En pizzafutarkent dolgoztam a szallodai munka utan, rendkivul jol lehetett vele keresni hiszed vagy nem borravalokkal egyutt volt hogy megutottem a havi $3000.
Havi $700 apartment, $200 auto biztositas benzin, $300 kaja telefon $70 ez az 200-300$ havi szinten 1000-1500$ siman felretudsz tenni ugy hogy feketen vagy kint...
idovel megismerkedsz egy amerikai lanyal akit felesegul veszel onnan megvan a zoldkartya tudsz vallakozast inditani (feketen is lehet LLC-t) csinalod a sajta kis uzleteded es minden jo.
Valahol elkel kezdeni nem ertem itt gyakorin miert ilyen negativak az emberek,hogy "fekte munka, kamu , nem lesz semmid, hulyeseg", blab blab bla...szerintem 99%-uk akik itt irogatnak meg magyarorszagot sem hagytak el...
En azt mondom gyere ki veluk problad meg, ted oda magad es 5-10 ev mulva lehet ,hogy egy amerika feleseggel amerikai alampolgarsaggal a gyerekeidnek fogod meselni,hogy milyen kalandossan jottel amerikaba ...
Végig olvastam ezt a kis topikot. Mókás.
De még mielőtt valaki úgy döntene,hogy szóba áll ezekkel a mocskokkal, jelezném, hogy a képgalériájuk fele egy kíbai hotelben készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!