Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hová költözzek a párommal?

Hová költözzek a párommal?

Figyelt kérdés

Vidékiek vagyunk,itt semmi munkalehetőség.Párom dolgozik,de én nem találok munkát.

Havi 60ezerért nem dolgozom nyomorékra magam.

Van az országnak még olyan csücske,ahol megfizetik az embert?Budapestről tavaly költöztünk haza.

Külföldre is kimennénk,de most tanulgatjuk a németet.

2016. jan. 17. 07:50
 1/10 anonim ***** válasza:
63%

Budapesttel mi volt a baj?

Az országban munkalehetőség jellemzően a győr-budapest-székesfehérvár háromszögben van, ahol gyakorlatilag az összes nagy cég, ipar, stb megtalálható.

Azt nem írtad, hogy milyen végzettséggel keresel munkát, mert sok pénzt ezeken a helyeken sem fizetnek a semmire.

2016. jan. 17. 08:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk diplomások,kétkezi munkát szeretnénk.

Érettségink van,nekem két,páromnak három szakmája.

2016. jan. 17. 08:31
 3/10 A kérdező kommentje:

Ja!És Bp-en 500 Ft-os órabér volt a plafon,nem tudtuk fenntartani az albérletet.

Itthon saját házunk van,de nincs munka.

2016. jan. 17. 08:32
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Sokkal jobbra sehol nem számíthattok :/

A kétkezi melót nem fizetik meg, és ha lakást kell bérelned, akkor el is megy a fizetés. Vidéki iparvárosokban valamivel talán olcsóbb az albérlet, de ez sem feltétlen igaz, ahol van normál munka, ott gyorsan mennek fel az árak is.

Egyébként külföldön sem lesz fenékig tejfel az élet, a sok kint gyárban dolgozó ember örömmel meséli, hogy mennyi bére, de azt kevesen teszik hozzá, hogy az összes ismerősöm 5-6 másik emberrel bérel egy lakást és közös a wc, a zuhany, a konyha, sőt ritka, hogy valaki egyedül lakjon egy szobában, mert másként az angoloknál sem jön ki egy gyári munkás a béréből

2016. jan. 17. 08:36
 5/10 anonim ***** válasza:
65%

"nekem két,páromnak három szakmája."

Jójó, de milyen?! Minősített hegesztő vagy ruhatáros OKJ? Mert nagyon nem mindegy...

Miért gondolják az emberek, hogy bárki tud tanácsot adni, ha még ilyen alap információkat is harapófogóval kell kiszedni a kérdezőkből?

2016. jan. 17. 08:47
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Mondjuk ilyen felfogással, hogy "Havi 60ezerért nem dolgozom nyomorékra magam." tök mindegy hová mész! Nyilván nincs valami piacképes végzettséged, ha se otthon se Pesten nem találtál munkát. Azért ebben az esetben lejjebb kell adni az arcodból!
2016. jan. 17. 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:
53%
Bizony 60-ért is elkell vállalni és dolgozni. Nem fogsz belerokkanni.
2016. jan. 17. 09:30
 8/10 A kérdező kommentje:

Már belerokkantam.

Teniszkönyököm van,nem birok a jobb kezemmel fogni se.

Köszönhetem a pesti papírgyári "könnyű" munkának,ahol 15 raklapot kellett egymásra pakolni.

2016. jan. 17. 10:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Menjetek olyan céghez, ami ad ingyenes szállót, ilyen is jellemzően Budapest-Dunaharaszti van. És akkor sokat el tudtok tenni.
2016. jan. 17. 16:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2016. jan. 17. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!