Volt már veletek olyan hogy azért nem jelentkeztetek egy állásra mert több mint 200 kilométert kellett volna utazni az interjúra?
Figyelt kérdés
Vannak álláshirdetések amikre jelentkezhetnék, de sajnos ha behívnának se hiszem, hogy 5%-nál több esélyem lenne hogy felvegyenek. Ezért csak arra a néhány állásra jelentkezek, ahol alig van jelentkezési feltétel és kb 30% esélyem lenne ha behívnának, de oda meg túl sok lesz a jelentkező :/2016. jan. 8. 17:53
11/18 A kérdező kommentje:
Ebbe a városba kb 10 év kellene hozzá, hogy én elhelyezkedjek.
2016. jan. 8. 21:09
12/18 anonim válasza:
Már megpróbáltad?
Akkor mese nincs, előbb-utóbb úgyis fel kell költöznöd Budapestre (gondolom ez van 200 km-re).
Talán egyszerűbb lenne, hogy ha szétdobálnád az önéletrajzodat minden szóba jövő budapesti cégnél, és aztán kibérelnél itt egy lakást, vagy ha arra nincs pénzed, akkor szobát is tudsz bérelni, és akkor nem kell fel-le utazgatnod az interjúk miatt. Valami pedig csak összejön.
13/18 anonim válasza:
Ez így konkrétan egy nulla, első körben helyben kéne tapasztalatot szerezni, mert a semmire nem kapsz Budapesten se olyna fizetést, hogy abból megélj.
14/18 A kérdező kommentje:
#13: Akkor nekem annyi. Game over.
2016. jan. 8. 23:38
16/18 anonim válasza:
Kérdező, legalább próbáld meg. Nem kell kézpénznek venni azt amit az előttem szóló írt. Majd kiderül mennyit kapnál. Menj el az interjúra mindenképp.
17/18 anonim válasza:
Első körben szerezz 2 havi kauciót, utána jelentkezz a mcdonaldsba, abból ki tudod fizetni a szobát, és tudsz állásinterjúkra járni
18/18 anonim válasza:
Vagy pár hónap ausztriai meló és lesz kezdőtőkéd Pestre költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!