Nu Skin - kerestek már meg benneteket/vagy jelentkeztetek ti Call centeresnek/Sales support representative-nak hozzájuk?
Figyelt kérdés
Mi tudtok róla?2014. jún. 2. 20:42
1/7 anonim válasza:
Úgy emlékszem hülyeség, régebben a Váci úton voltak és mindenhová felrakták a hirdetésüket, ha összekeverem őket másik céggel, akkor bocsi. Annak a munkának mindenesetre semmi értelme nem volt, üzletet kell kötni, csak akkor fizetnek.
2/7 anonim válasza:
Mint az Oriflame meg a Tupperware.
3/7 anonim válasza:
Mondjuk az Oriflame nem call centeres munkát hirdet, hanem megmondja a frankót, a Tupperware hajlamos a kamura, én is belefutottam mátr.
4/7 anonim válasza:
Ez egy komolytalan hirdetés. Ismerek Nuskinest ők nem így dolgoznak.
Gyakorlatilag a hirdetésnek köze nincs a valódi munkához. Szerintem hanyagold.
5/7 anonim válasza:
"semmi értelme nem volt, üzletet kell kötni, csak akkor fizetnek"
jééééé :D
6/7 anonim válasza:
mlm
de beírod a cég nevét a googleba és kidob róla egy csomó találatot.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Lehet, hogy a piramisjátékra gondoltatok?
Én az ügyfélszolgálatra voltam kíváncsi, esetleg tud-e valaki valamit róla.
Közben voltam állásinterjún, VAN call centerük, ott jártam, csomó nyelven tolják. Ott helyben nem tűnt kamunak, és nuskin oldalán a contactnél valóban magyar a szám. Remélem sikerrel járok.
2014. jún. 4. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!