Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha csak jelentkezek allashirde...

Ha csak jelentkezek allashirdetesekre az nem eleg? Ajanlasok nelkul nagyon nehez munkat talalni?

Figyelt kérdés

Szeretnek egy uj munkahelyet ahol jobbak a korulmenyek.

2 eve dolgozom itt.

Gepeszmernok a szakmam.

Sajnos nem vagyok egy jofej haverkodos alak, de egy jobb allastol biztosan jobb lenne az onbecsulesem meg minden.

Ja most jottok azzal h elobb legyen onbecsules utana lesz majd allas is?

Na ne.

2016. jan. 4. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%

Ilyen hozzáállással, öcsém... :S

Nekem se volt protekcióm sehova, magam miatt vettek fel. Rakj össze egy egydi, faca önéletrajzot, dobd szét pár nagyobb portálon meg linkedinen csinálj egy igényes profilt és kész, várhatod nyugodtan a hívásokat, de lehetsz proaktív is, böngészd az aktuális hirdetéseket és jelentkezz, amelyik tetszik.

2016. jan. 4. 23:58
 2/13 A kérdező kommentje:

A jobbak koze tartozik az oneltrajzom

Ha felteszem vhova, akkor altalaban masnap hivnak is. Van mindig 2-3 megkereses. De ezek csak ilyen kis hr kisasszonyos cegek nem konkret munkaadok.

Azzal meg negyek sokra h a bosch meg tarsai egy ilyen interju utan megkapja az anyagomat el elteszi a tobbi sokezer melle az adatbazisba.

Sose akart tolem semmit a bosch 3 ev alatt

Mast meg felvettek 2 het alatt es nem volt koztes interjuja sem. De nyilvan az nagyon penge egyen volt.

Amugy eddig nekem is csak magamtol lett allasom, de ebbol kifolyolag aljadek munkahelyek.

2016. jan. 5. 00:11
 3/13 anonim ***** válasza:
39%
Előbb legyen önbecsülés, utána jön az állás.
2016. jan. 5. 01:13
 4/13 anonim ***** válasza:
40%

Ne haragudj, de ha odamész egy állásinterjúra SEMMI önbizalommal, akkor gondolod, hogy a HR-esek azt "nem veszik le", nem veszik észre?

Hogy ugrasz neki egy nehezebb feladatnak, ha még abban sem vagy biztos, hogy meg tudod csinálni? - gondolhatja a HR-es...

Ha nem tudod magadat "eladni", akkor ne csodálkozz, ha nem vesznek fel. Nem kell haverkodni,csak azt éreztetni, hogy szakmailag megéri nekik felvenni.

2016. jan. 5. 08:08
 5/13 anonim ***** válasza:
40%
A HR-es "kiasszony" dolga első körben ajelöltek beválogatása interjúra, ilyen hozzállással és semmi önbizalommal tényleg a kutyának nem fogsz kelleni.
2016. jan. 5. 08:11
 6/13 A kérdező kommentje:

csak a hr-es kiszasszony egy NŐ és máshogy áll a jóképüekhez.

ezért is kerülök én hátrányba

egyébként meg hiába a szakmai magabiztosság, ezek az életörömöt meg a mittudomén milyen hasonló teljesithetetlen dolgokat nézik, ami nem szép dolog.

2016. jan. 5. 08:30
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

4-es vagyok és bocs - én azt hittem, azért tetted fel a kérdést, mert segítséget szerettél volna kérni a problémád megoldására, ehelyett azt tapasztalom, hogy minket akarsz meggyőzni arról, hogy úgysem vesznek fel...

Minket nem kell meggyőzni,nyilván közülünk többen is jártak ugyanabban a cipőben , csak mi talán túlléptünk saját magunkon és megpróbáltunk tenni a változásért.

De ha Te az energiádat arra fordítod, hogy minket győzködj, ahelyett, hogy elgondolkodnál azon, amit írtunk és megpróbálj változtatni, akkor én a részemről feladom.

U.i: az sem igaz, hogy csak a jóképűeket veszik fel, ugyanis nem egy ember tudja ellensúlyozni a személyiségével a kinézetét.

Én sem vagyok egy vadászbombázó nő kinézetű - mégis kedvelnek az emberek :-) mert szeretet és kedvesség sugárzik belőlem feléjük :-)

2016. jan. 5. 08:58
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Na, csak nem bírom ki, még egy"adalék"

"Amugy eddig nekem is csak magamtol lett allasom, de ebbol kifolyolag aljadek munkahelyek."

Nos, nekem is volt több munkahelyem, ahol kihasználtak, annyira, hogy a végén kórházba kerültem. Nos, ekkor jöttem rá az élet nagy igazságára: AZT LEHET KIHASZNÁLNI? AKI HAGYJA MAGÁT!! onnantól fogva amint azt éreztem, hogy elkezdenek kihasználni, felmondtam és másik munkát kerestem. Köszönöm, most jól vagyok :-)

Ha te egyenlőség jelet teszel az alja munka és magad (magamtól lett állásom) közé, akkor tényleg soha nem is lesz jobb állásod! PONT! :D

2016. jan. 5. 09:03
 9/13 A kérdező kommentje:

jaj hát persze...én is felmondhatnék mert vélt vagy valós sérelmeim vannak, csak jól megégetném magam, mert hoppon maradnék és előbb utobb elfogyna a pénzem.

inkább gyözzem meg magam, hogy tulképp nagyon jo nekem itt, máshol biztosan rosszabb lenne, stbstb...

250 bruttót keresek a második évtől + 1 pesti bérlet, több mint egy éve negyed óra késéssel járok be, sose szóltak még, pedig a fönök egy rikta rámenős öncélú ember (ordibálós, csapkodós, ahogy el lehet ezt képzelni).

Ja meg nem túlórázom, volt egy időszak, amikor otthon is dolgoztam még késő estig kb két hónapig, de az a projekt érdekes volt, mert fejlődni tudtam benne.

Igazából NAGYON sok olyan dolgot tudok mondani a mostani munkámról, ami tényleg érdekes és valamilyen szinten menő, volt már hogy HR nőcik összenéztek bólogatva, mikor nyomtam nekik a rizsát. Persze abból nem lett semmi, mert a Boschnak kerestek embert.

És a Bosch nagyon hisztis.

Sok interjút meg ott bukok el, hogy rossz napjaimon történik, és akkor nagyon lassan beszélek, lomha vagyok és végtelenül ellenszenvesen buta.

Nagyon nehéz nekem az álláskeresés mert cska pár nap van amikor nem érzem magam nagyon rosszul...utána meg hetekig tartó szenvedés jön. Sajnos depresszió ez, de én belehalnék ha ki kéne várnom ezen a helyen dolgozva, amig kezeléssel elérek bármit.

2016. jan. 5. 09:21
 10/13 anonim ***** válasza:
82%
Az a gond, hogy általában másokkal kell együtt dolgozni, ezért nem szívesen vesznek fel egy életunt, frusztrált f**zt, mert ilyen emberrel nem lehet hosszabb időt együtt tölteni.
2016. jan. 5. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!