Hogyan tüntessem fel az önéletrajzomban, hogy 3 évig jártam egyetemre de nem fejeztem be?
Figyelt kérdés
Nem is akarom befejezni.2016. jan. 4. 14:46
1/3 anonim válasza:
Én nem tüntetném fel, mert inkább negatív fényt vet Rád, hisz azt gondolja a legtöbb ember, hogy nem voltál kitartó/kirúgtak, nem azt, hogy biztos nem tetszett Neki (főleg akkor, ha más szakot nem is végeztél el).
Ha mindenképp fel szeretnéd tüntetni, akkor az iskolák közé írd intervallumosan, s zárójelben jelezd, hogy nem fejezted be!
2/3 anonim válasza:
En nem irnam ra, irj annyit hogy:
2011-2014 - Gor Nagy Maria Szinitanoda - Gyakorlatos szinesz (alapkepzes)
Aztan ha behivnak interjura es rakerdeznek akkor majd elmondod hogy mi a helyzet.
3/3 anonim válasza:
ne írd be, beírod hogy gyárban/mekiben dolgoztál mert kellett a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!