Ha a munkahelyem nagyon nehéz helyzetbe kerülne, ha felmondanék, akkor muszáj nekem hallgatni, ahogy napi szinten oltogat 1-2 kolléga?
26 vagyok és egy elég gáz cégnél dolgozom mérnökként.
Pályakezdőként kerültem ide, és az akkori főmérnök és a beosztott tervezője kaptak az alkalmon és pár honap után felmondtak és itt maradt rám egyedül az egész tervezés-minőségbiztositás. Ja meg a főnök személyi csicskája is vagyok egyben. Mindezt embertelenül alacsony fizetésért. Még ha adna egy nagyobb emelést, akkor is annyi lenne a pénzem, amiért más fel se kelne.
A termelésvezető meg egy 60 év körüli prosztó véglény, mindenkivel nagyon durván beszél, engem állandóan fenyeget, olyanokat mondott, hogy kiszurja a szivemet meg felakaszt a darura, mert szerinte nem csinálom jól a munkám.
Lassan két éve vagyok itt, és a mély vízbe lettem dobva...ennek ellenére már megcsináltam pár 100 milliós tendert az apróbb megrendelések együtt (tervezés-engedélyezés-dokumentáció)...(a cég árbevétele 3-4 száz milla évente)
Na és idejön, ugat nekem mindenki, de ha én nem csinálom meg, akkor ki fogja megcsinálni a munkát, főleg ennyiért?
Felmondok és akkor mi lesz? Majd gondolom jönnek a fenyegetések, hogy kipereli belőlem a felmondásom miatti összes elbukott rendelés elmaradt hasznát.
És el kell viselnem, hogy itt ugat, aláz, durván beszélnek velem. Még egyszer mondom csicska pénzért.
munkaszerződésben tervezőmérnök van
munkaköri leirásom nincsen, alá ilyet nem irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!