Mezőgazdasagi mérnök vagy mezőgazdasági mérnök helyettes? Szerintetek?
Mezőgazd.mérnök helyettesnek tanulok (ez 2 éves) most tavasszal végzek.Nem tudom,hogy menjek tovább alapszakra vagy ezzel kezdjek valamit?Mérnök helyettes mennyi fizetést kap?
Egyrészt szeretnék is tovább tanulni másrészt viszont nem.Rengeteg pénzt felemészt az egyetem+a tanarok is azt mondják hogy diplomások nem igazán találnak munkát
Szerintetek mit csináljak?
Mérnökhelyettes?
Lenyomtál gondolom egy középiskolát a bolognai módszer szerint. 2 éves szakképzés. Te ezzel az iskolával egy technikusi végzettséghez hasonló papírt fogsz kapni.
az a "vicces", hogy ezzel a szarral biztos nem kapsz munkát
nekem van agrármérnök végzettségű kollégám, én kohómérnök vagyok, mindketten minőségügyi mérnökként dolgozunk évek óta, ha mérnökként, bármilyen mérnökként nem kapsz munkát, akkor ott nem a diploma a gond, hanem az, hogy hülye az illető
a környező 3-4 megyében ahol lakom mérnökhiány van, szinte bárki el tud helyezkedni, aki németül vagy angolul beszél és van mérnöki diplomája
4-es
Igen asszisztens.Neked van igazad ,bocsi.
És igen egyetemen tanulok,2 éves FOSZ képzés.
5-ös
Köszönöm a hasznos válaszod.
Nagyon érdekes a nagyképűséged.
Ti felétek ekkora mérnök hiány van ez nagyszerü....nálunk viszont a diplomát szerzők nagy része 1-2 év sikertelen munka keresés után visszajön az egyetemre MSC-re.Mert mit csináljon???Otthon verje ki egymas után vagy inkább tanuljon???Úgy vannak vele,hogy így msc-vel hátha találnak valamit.
A tanáraink mondják sokszor ,hogy nem éri meg a diploma.Tanulsz évekig,rengeteg pénzbe kerül és aztán????
Átlagban 24-25 éves korra végzik el a szakot.Ha a 25 évünkhöz nincs minimum 30 év tapasztalatunk,gyakorlatunk akkor a nagycégek elküldenek a francba.A vállalkozók meg nem vesznek fel mert túl képzett vagy..ők nem fizetnek annyit amennyit egy diplomásnak kellene kapnia.Max netto 90-100-at adnak.
Ha tetszik tetszik,ha nem akkor nem.
De neked és a barátodnak gratulálok.
Köszönöm mindenkinek.
Látom itt csak kötekedni és sz@rozni tudnak az emberek...
Hülyeség volt kérdezni,vegyétek úgy,hogy nincs is a kérdés
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!