Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a munkáltatóm nem fizetett...

Ha a munkáltatóm nem fizetett ki, akkor lehet névtelen bejelentést tenni az apeh-nál?

Figyelt kérdés

Igazából nem voltam bejelentve, és nagyon bosszant, hogy nem kaptam meg a fizumat. Mivel tudom, hogy vannak stiklijei a cégnek, ha nekem nem jó, nekik se legyen már.

Nem azért mert annyira gonosz vagyok, de két havi fizetéssel tartoznak!!! Valamit kapjanak már cserébe ők is. Vagy hogyan tudnám behajtani rajtuk a pénzt??? Ötletek?

2010. márc. 25. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelentesd be magad legközelebb. Tudom, hogy lepontoznak, de az az igazság, hogy ha a törvény által előírt kötelezettségeidet nem teljesíted, akkor ne akard a törvény oltalmát is élvezni. Amúgy meg jelentsd fel a céget nyugodtan, talán ők is tanulnak belőle.
2010. márc. 25. 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Be szoktam lenni jelentve, csak mivel ismerős által kerültem oda, és többet ígértek bejelentés nélkül, ezért vállaltam el....aztán jól sz@rul jártam, mert semmit se kaptam
2010. márc. 25. 10:55
 3/3 Szilágyi Klára válasza:
Igen tehetsz bejelentést de Én a munkaügyi felügyeletet ajánlom, ja és persze az apehnál is tehetsz.
2010. márc. 25. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!