Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Külföldi cégnek itthonról...

Külföldi cégnek itthonról dolgozni. Hogyan?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett egy külföldi (angol) cég álláshirdetése. Hangsúlyozzák, hogy otthonról, online végezendő munka, és külföldieket is keresnek fordítás céljából, ezért gondolom az nem lenne kizáró ok, hogy Magyarországon élek.

Arra lennék kíváncsi, hogy ha esetleg alkalmaznának, milyen teendőim lennének? Alkalmazotti jogviszonyba keresnek embert. Lehetnék én itthonról, Magyarországról egy angliai cég alkalmazottja? Ilyen esetben milyen papírmunkát kell elvégeznem? Hova adóznék, mindkét országba? És mennyit?

Köszönöm.

2015. dec. 30. 13:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha ebből meglehetne élni,akkor senki sem költözne ki :)
2016. jan. 1. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Biztosan lehet, de erről kérdezd meg az adóhivatalt (velem nagyon segítőkészek). Én KATA-s vállalkozóként fordítok külföldre, nekem fura, hogy alkalmazottként akarnak felvenni.
2016. jan. 2. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!